Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nooberfantastico

Pagelines deletes sections and content on refresh

Recommended Posts

nooberfantastico

While using pagelines, when I refresh the page it is deleting the same sections every time--even if I don't make any edits. Luckily, I saved the page as a global template. When I restore the page using the global template, it is restored. But again, if I refresh that page (after unlocking from the global template of course), it deletes the same sections every time.

 

I noticed that if, before refreshing and immediately after restoring from the global template, if I go into the sections that are being deleted and simply click on the edit button for a section, that section is spared deletion when I refresh. I validated that the same behavior happens when I create a new page based off of the global template.

 

I have not installed any new plugins since it was working last a couple of months ago. I'm using Version 1.8.5 and it is on managed wordpress hosting by godaddy.

 

The page that I created to test this is: http://mydermportal.com/landingpagetest/. But it is the main page of my website!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Can you please update to the latest version and see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nooberfantastico

That appears to have worked for now. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem and thank you for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nooberfantastico

Issue is still persisting even after upgrade. It is deleting the same sections from template.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nooberfantastico

All plugins have been deactivated. I cannot keep it like this long though because this is disabling our Contact form on our live site.

 

The following steps recreate the problem: 1) revert all changes to published version, 2) Save current page to template, 3) Unlock page from template, 4) refresh page, 5) the content in selected sections is deleted. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
rsmm

We're experiencing the same issue on numerous sites. Page templates are virtually unusable. Unlocking them destroys most of the content.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×