Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jDub

Editing the feature image thumbs on the blog roll

Recommended Posts

jDub

I'd like to edit where the featured image "thumb" shows up on the blog roll.  I'd actually like to remove it from the blog article it's self and only have it show up on the blog roll aligned left with the text to the right of it.

 

I'm fine with creating a child theme for this task, but am not sure which file would need adjusting (besides the css) to achieve this.  I'm hoping you can help.

 

Thank you in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

You can simply switch the WP-Content/PostLoop section settings to legacy mode and have more control over the position of your Featured Image. However, if you're not happy with the options available and prefer to completely change it's position will likely not be possible with CSS and you would require extensive PHP code. This isn't something we can assist you with unfortunately.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
robertomonteiro9

 I don't see the point in showing  featured images on the post, leaving it with two of the same images. I'd like the featured images to be hidden only on the body of posts and pages and to keep them showing when  a post category is listed also in search results.  Is it possible?  Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

You're only see two of the same image, if you add the image manually yourself. The Featured image will always be shown as this is default in WordPress. So you have two options, if you do not wish to have your image repeated.

1. Do not use the Featured image option

2. Do not upload and manually add the image again yourself.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×