Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dawsonbarber

"Missing" Topics in Store Product Support

Recommended Posts

dawsonbarber

Maybe I'm missing something that's staring me in the face, but I can't always find the right prefix for store products (e.g. Floating Icons / Social and Hooker).

 

And this particular subforum does not offer the option to select a prefix but the last time I posted here, my post was automatically (and incorrectly) prefixed with Viewer.

 

Perhaps the subforums can be updated to reflect current product status?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi fellow forum members,
      Is it just me, or has the PageLines staff gone dark? I have multiple open threads with zero response and some have been open for months. As a paying customer, that is pretty frustrating. Does anyone else has made the same experience? Any suggestions on how to get support here?
      Thanks
      Michael
    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      The Nav Pro section on our site venicepride [dot] org keeps breaking. Can someone help us out with why it is breaking or how to fix. Willing to pay. 


    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I'm building a website in a dev environment at http://162.144.182.17/~uescocra.
      I want to import a bunch of products, and then have the products have a different template than the default template. 
      I also want to change the default template for blog posts.
      Before I go making changes, can I do this where the post type of "products" has its own global template, and the same with blog posts?
      For instance, in a product I might want to have a widget for categories, similar products, etc., and in the blog I may want list of the latest posts, blog categories, link to an email sign-up landing page, etc.
      Thanks.
      Rich
    • Thijs
      By Thijs+
      Hi,
      somehow my post navigation won't show up beneath a post.
      Link to the website (Platform 5)
      Also with all plugins deactivated nothing shows up.
      I'd also like to make the post navigation visible on custom post types.
      What should I do:
      Continue to look for a CSS error? Or make a new section with a post navigation? ... ? Somebody give me hint please?
      Kind regards,
      Thijs
       
       
    • ketri
      By ketri
      Hi,

      I noticed that PL5 uses flexbox for it's responsive grid. I think this is awesome. 
      But now there's a project coming in where I know I'll have to support older crappier browsers as well. Any thoughts on this? Should I only use PL5 for project where we're focused on modern browsers? Or should I use custom CSS to insert a float-based fallback grid..? 

      Thanks!
×