Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

paulzz1

Add paragraphs to Solid Footer

Recommended Posts

paulzz1

Hi

When adding content to the Solid Footer is ignores paragraph returns. Can you tell me how to enable this please?

Thanks

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites
paulzz1

I'm using a shortcode to bring in a custom post created in WCK.

I'd reverted to an h4 the minute you responded as that solved it, sort of.

I'll put it back and show you what I mean but it'll be tomorrow by the time I have chance.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hmm, it be related to the actual shortcode then, as I simply added some text and wrapped each paragraph with a <p>...</p> tags.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
paulzz1

I've reverted to setting the post to paragraphs instead of <h4>.

 

Now, in .solidfooter-left, in Dev Tools get:

 

<p> ::before </p>

<div with shortcode>

<p> ::before </p>

Shortcode content

<p> ::before </p>

</div>

<p> ::before </p>

 

No idea where those extra <p> tags are coming from.

 

It works if I manually add the <p> tags to the post content but it's not picking up the paragraphs automatically, even though the post entry does have a two paragraphs.

 

I'm trying to keep as much code away from my clients as possible.

 

There's a setting on NextBox that enables autop. Does this need to be added to the Solid Footer perhaps?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Unfortunately, I am not getting those extra p tags. Therefore, try using the code you have along with the autop option and see if this resolves your issue. If it doesn't, it has to be related to shortcode and/or a conflict with DMS SolidFooter and the shortcode.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×