Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

erikoehler

What happened? (site blank after clicking no cache mode)

Recommended Posts

erikoehler

I was having problems getting a shortcode for smartslider2 to stick. It would stay, and then disappear after a few refreshes.

 

I checked no cache mode. 

 

Boom.

 

Blank site, can't get to anything on the back end.

 

What did I do?

 

What can I do to fix?

 

site is www.nationalfootballpost.com

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
erikoehler

I was able to set wp-config debug to true, and that got me in so i could disable no cache mode.

 

But now every page EXCEPT my home page loads.

 

I get a 50x page w/ too many redirects

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

You will need to install DMS Pro Tools if you haven't already and enable the Section Editor option. This will add a new option to your WordPress Admin Dashboard sidebar menu items, where you can remove the shortcode form the PL NextBox section. It is very likely that the scripts that slider is using is causing a conflict with the DMS Editor, as the slider works when I view your site not logged in.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
erikoehler

So I think I've got that part fixed. 

 

But a bigger problem surfaced.

 

Some links in my site (even to an un-logged in user) now appear as though I'm logged in and produces a broken up page.

 

http://www.nationalfootballpost.com/activity/is an example. (buddypress activity page)

 

A few blog posts I've noticed it on as well. Please take a look at this and any help is appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
erikoehler

Yeah, this isn't great. On IE and Safari, it sends you to a page that looks like I'm logged in (have never logged into the site in these browsers, and in the safari case, never even on that computer)

 

Firefox, it sends me to the login page.

 

Chrome, it looks like I'm logged in, even if incognito mode.

 

Whyyyyyyy DMS? Whyyyyy? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

You're going to need to flush the cache from W3 Total Cache and then disable the plugin completely. This may resolve your issue, if it doesn't please disable all other plugins.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
erikoehler

You're going to need to flush the cache from W3 Total Cache and then disable the plugin completely. This may resolve your issue, if it doesn't please disable all other plugins.

It worked! Thank you for the quick response!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×