Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

curias

Pins Pro - Pins List does not display images

Recommended Posts

curias

Web Url: www.iheartdisney.ca

 

Framework: not sure

 

Theme: PinsPro

 

Wordpress: 4.0

 

Plugins: The updater and the pro DMS plugin I downloaded from you.

 

Host: Netfirms

 

At the top of every blog post I have an image. The pin list does not show an image, just the title of the post. I have tried embedding images from Flickr and uploading them to the site. I have changed the preference of the image in the template from thumbnail to large. In all cases, the image in the post does not appear in the pin list. 

 

How do I make it appear?

 

Thanks for your time,

Mark

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI Mark,

 

We are unable to view your website, as you're running an Under Development script.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
curias
Hi Danny,

Sorry about that. You can get to the blog by going to www.iheartdisney.ca/home

Thanks for your help,
Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites
curias

Hi Danny, the URL redirect  is setup properly now. You should be able to get to the site.

 

Thanks

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Mark,

 

As far as I can tell, you're not using the Featured Image and instead have uploaded the image using the WordPress Add Media option. For images to display in your Post Pins, you need to use the Featured Image on your posts. It is on the right hand side when you're writing or editing a post.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×