Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

laka74

Weird "PageHeader jump"

Recommended Posts

laka74

Dear Pagelines support,

 

I'm having a weird problem using the "PageHeader" full width - when inspecting the site you should

try clicking on "Home" then "News" and finally "Contact".

 

I've used the same "PageHeader" with the excact same settings, but it acts different. On "Home" and "News" section

it jumps, which looks like something with the scroll bar. But on "Contact" it works just fine ?

 

I've tested the issue with three different browsers: IE, Chrome and Firefox.....the problem appears the same

on all three.

 

http://seriousplay.training/

 

Any help would be appreciated

 

Best regards from Denmark

Lasse

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Lasse,

 

I have viewed your website and I am seeing the PageHeader section act the same on all three pages. Therefore, I am not seeing your issue, would it be possible for you to record your issue so we can see first hand what it is you're seeing please.

You can use either Jing or QuickCast to record your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
laka74

Hi Danny,

 

Thanks for your reply - how do I attach a swf-movie ?

 

Best

Lasse

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Please use Jing or QuickCast, when the recording has been finished, the application will allow you to upload it to the web, then simply share the URL.

 

Also, not sure what you mean by maximising my browser, maximise it for what?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
laka74

Hi Danny,

 

Thanks for your reply.

 

By "maximizing" I mean the three buttons in your top right corner of your browser. Try maximizing the browser

and see if it makes any difference. Pay attention to the scroll bar - this is the one causing the "jump".

 

See here :

 

http://screencast.com/t/Sn8rQr9PusQn

 

When clicking on "Home" and "News" the scroll bar goes off/on - but clicking on "Contacts" the scroll bar stays on

and therefore does not cause a jump !?

 

Hope it makes sence.

 

Best regards

Lasse

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

What version of FireFox are you using as I am not seeing this on my site. Also, if the Browsers scrollbar is causing this then it is related to the browser and not DMS.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
laka74
I've tried three different browsers all latest versions - both at work and at home....same issue!? Did you see the movie file?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I watched your video and that is why I am asking you what version of FF you were using at the time of that video. As I am unable to recreate the issue on my end.

 

Here is the latest version of FireFox on my computer and there is no issue - http://quick.as/GlpdsGBO


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×