Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dgsarnow

Top level menu item of dropdown menu link not working

Recommended Posts

dgsarnow

I am using the fixed navigation bar at the top of my site (http://harqen.lisasarnowski.com). I have a set of menu items and use the dropdown feature. Here is the map of my menu (below). Each one of these items is linked to a page with content. When I view the site on a desktop, the link for the top-level item of any menu item that has child items (Our Tools and About HarQen) does not function.

 

If I view the site on a mobile device, those items in the menu link properly.

 

  • Home
  • Our Tools
    • Voice Advantage
      • On-Demand Audio & Video Interviews
      • Mobile Apps for Interviewing
      • Live Advantage Interviews
      • Internet Free & Audio Fallback Options
  • Our Approach
  • About HarQen
    • Management Team & Leadership
  • Contact Us
  • Hypervoice

Can anyone help me understand how to make sure people can click "Our Tools" and "About HarQen" and have them go to the pages?


WordPress 4.1.1

DMS2 2.1.9.3 running Skeleton Basic Child Theme

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

If you're using NavBar, then this isn't possible. By design, the NavBar parent menu items i.e. ones with child menus, act as an anchor, when clicked will open up your sub menu. Therefore, the parent menu item can not be a link, as it can not be both a link and an anchor.

Therefore, if you do not like this functionality, you will need to use the Navi or UberMenu instead.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dgsarnow

Thanks Danny. I will look into those options.


WordPress 4.1.1

DMS2 2.1.9.3 running Skeleton Basic Child Theme

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Liv Kundalini
      By Liv Kundalini+
      Hi -
      Pulling my hair out over here, and would love an assist!
      Site I am building, http://www.livkundalini.com/home, has a problem with the submenu items in the nav not appearing. 
      If anyone wants to see what the Nav should look like, feel free to look in the footer on the left hand side.
      Have tried disabling Pagelines and using the twentyseventeen theme, but problem persists.
      Saw this error (pasted at the bottom of this post) displaying in the inspector, and saw discussion of Jetpack potentially being a culprit. Disabled Jetpack, but the problem persists.
      Had the hosting company even flush the server-side cache, but no avail.
      Any thoughts? Please? It's the only thing keeping me from launching this site!
      Many Thanks,
      Todd
       
      WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403   O @ (index):7
    • russe-intensif
      By russe-intensif+
      Hi team,
      checking my site today, i'm surprised to see my MegaNav all in bottom of the pages, while it's in header.
      After getting to change it in couple of pages onto Template part (too time consuming !), i'm desperate and ask you for help :-)
      apprendre-le-russe-avec-ania.fr
      Thank you in advance !

    • dwpoyner
      By dwpoyner+
      Not sure exactly what is causing the issue. For some reason, why you view my site on mobile, the menu does not show up. It will pop up, but it is black. You can check it out here: http://dev.caryfbc.org. I'm also attaching a screenshot where I shrunk my browser down. Any suggestions?

    • khat
      By khat+
      I think I may have installed pagelines pro incorrectly, and then used features incorrectly. I installed first platforms framework theme and then the child, thinking I could do setup for child later. I tried to set up a background image, and tried custom css feature in pagelines dashboard. I had mistakes in my css, and just thought that if I deleted the info in the css custom feature in pagelines dashboard that the new information would overwrite the old info. The background image didn't respond at all, probably because I didn't have the child directory renamed. I then tried to use the LSS plugin to create css and added more css, possibly, somewhere -sigh-. I never did change the background image and get it placed properly. I used a workaround and in nested containers I placed a background image which worked well enough, so I moved on to try to create my nav bar/ menu bar. When I go to the Menus panel, there is NO area where I can place a menu on a page. I have read and reread and re- re- reread the instructions for placing a menu. I've used the pagelines editor to place a menu, however only HOME shows up. I've been at this for many hours. I've since uninstalled all of my pagelines items and reinstalled, thinking that it would restore all my changes to default, but no, it is still all there, with all my unresolved issues. I am completely at a loss as to what to do next.
×