Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

j powers

Rev slider odd scroll effect

Recommended Posts

j powers

I am getting a choppy scroll of my Rev slider image. 

 

http://testnew.groupelite.ca/

 

When I am in editor mode it is not there, when test out of editor mode it scrolls very choppy.  

 

Any thoughts ?

 

Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

You're using DMS version 2.0.4, which is an extremely old version. I recommend you perform a backup and update to the latest version, as we can not provide support to users running out of date versions.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
j powers

Hi,

 

You're using DMS version 2.0.4, which is an extremely old version. I recommend you perform a backup and update to the latest version, as we can not provide support to users running out of date versions.

 

Danny I am actually using DMS 2.1.8, the 2.0.4 is from your Skeleton Child theme.   Perhaps I don't have it set up right ? 

 

When I go to my themes the Skeleton theme is the Active theme, is that not correct ?

 

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
j powers

Danny an update on this, I made the DMS theme active updated to the most current version and the scroll effect is still choppy on the Home page for the Rev slider. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

OK, the reason for my confusion is because you have changed the name of the skeleton theme in style.css to dms, please change this to something other than DMS, as it looks like your you have no child theme active and your DMS version is 2.0.4.

In regards to your issue, you're going to need to record using either Jing or QuickCast, because when I view your site, there is no glitch or off scrolling effect on the RevSlider, it scrolls perfectly fine.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×