Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

todd@kitetails.org

MediaBox Vertically Cropping Youtube Video

Recommended Posts

HI -
 
I've been having problems with MediaBox cropping a Youtube video I am trying to embed.
 
Regardless of the size of the video, the bottom is cropped out. This is also regardless of the "Disable Media Vertical Centering" function and "MediaBox Min Height" settings in MediaBox.
 
I've been using the "Text and Embed HTML" box to embed the video, using a Pagelines shortcode,
[pl_video type="youtube" id="KxJlJ7NbYLY"]
 
Any possible ideas as to where I am going wrong?
 
Thanks in advance for the assist!
 
Todd

Share this post


Link to post
Share on other sites
chules

I've also had this issue and never found a fix as well.  Try using the text box instead for video.  This worked for me without issues

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Todd,

 

As Chules mentioned use the TextBox section instead, there is currently an issue with the MediaBox section with embedded videos, this has been reported to our tracker.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • travistsickle
      By travistsickle+
      The youtube video on the journey section isn't playing.  The image shows, but it just pops up white.  I tried multiple devices and browsers.
       
      www.sicklehunter.com  it's on the front page.
    • pehja
      By pehja+
      https://pehjaproduction.se/webbdesign/  Video is not showing up in Journey section. Why? I have entered this in the settings 
       
    • triggerfish
      By triggerfish+
      Media Box not taking Google Maps input
      I have the EMBED MAP code from Google (which I have done 100''s of times before),
      I input it into the TEXTBOX or MEDIABOX SAVE it, and as soon as I refresh the page the text is gone (and of course there is no map).
      I have rebooted, refresh cache, everything with no luck..it just will not take the google maps input...it will however take and save a simple text input.
      I am using WordPress 4.5.1
      DMSVersion: 2.2.1.1
      The google code is:
      <iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2602.466376170749!2d-123.11645494869879!3d49.286507879230314!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x548671828dbf1c61%3A0x489cbb919c49d6e!2s325+Howe+St%2C+Vancouver%2C+BC+V6C+3N2!5e0!3m2!1sen!2sca!4v1461869255884" width="800" height="600" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>
      The website and CONTACT PAGE ( the map is next to the CONTACT VALRI text, there is a textbox and media box there) are here:
      http://valufitness.com/contact-us/
      Your login is:
      http://valufitness.com/val-login/
      USer= ***
      pass= ****
       
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
×