Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

JudithKlinger

Top News Posts issue

Recommended Posts

JudithKlinger

Ciao.

Does anyone know why a full post won't display on a single blog post page? 

I've created a fresh page, with single blog post as the template, but the posts won't display. 

They're showing up in RediTabs, but if you click on them or on the 'read more' on this page: http://world-eats.org/la-vida-local

you go to a 404 page. 

I've set up Settings>Reading>Posts, but it only displays the media & few header lines. Again, Read More, takes you to a 404 page. I shouldn't even be getting a read more on this page. 

I'm sure it's a setting somewhere, but I can't find it! 

Thanks!

Judith

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Judith,

 

Your issue is related to a third party section. Therefore, I have moved your topic to the correct forum where the developer of that section can assist you. As PageLines staff do not provide support for third party store extensions.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
JudithKlinger

Ciao Danny.

I love playing hide & seek as much as the next person, but where is the thread now?

Didn't realize a DMS-WP-content loop issue was a 'third party store extension'.

Grazie

Share this post


Link to post
Share on other sites
JudithKlinger

Danny, I know why you were thinking 3rd party. I gave you that link because it's published, but the same thing is happening on a

page using "Blog-Single Post" which is DMS. I've tried completely clean pages, no added sections and I'm still getting the same truncated, summary only

version of a blog post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • outtareach
      By outtareach
      For some reason sidebars are not available in this multisite which is another issue.  So because I cannot use sidebars I cannot put the widget into the page from the sidebar section and have so I have to use a content loop with the contact form in the post.  When I put the content loop on the page it destroys everything and cannot be used.  It also breaks the pagelines editor as seen in this video.  I need to put a simple contact form (should be an included section but for another time) on the page and its taking forever.  Was going to try a hook but the hook plugin isnt working.  Please anyone take a look at the video and help me understand why/how this can be accomplished.  I feel as though it is a pagelines issue and sometimes people think its a plugin or wordpress.  Here is a video which shows the issue.  Luckily I saved the template so when this happens I just reload the template and try again but nothing is working.  Im working with a guy who invested a lot on pagelines and plugins because I told him and now he's questioning it a bit.  I like the platform and trying my best to learn and promote it but need to fix this issue to move forward and any help is appreciated.
      https://www.youtube.com/watch?v=gYErYa_cgQg
       
    • homebuildersfed
      By homebuildersfed
      Hi for some reason the page loop is showing all pages content instead of the page i'm using

      for example on my home page i set the content using the normal wordpress text area on the page, and when i view the page it shows that and the next page 'casaroc' so its showing both sets of page content. Can't work it out! help

      http://sella-alicante.co.uk/wordpress/
×