Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sheilahoff

WooCommerce single product template not working

Recommended Posts

sheilahoff

We hired a cart migration company to move a Volusion site to WP with WooCommerce. I’m still waiting and hoping that the migration folks will fix this. But I'm beginning to wonder if the issue is in a DMS template setting. The shop is at http://perfect-image.flywheelsites.com/shop/

 

It displays fine and you can add to the cart and walk through check out although I haven’t setup a gateway yet.

 

If you visit any product page it’s blank.When I look in Chrome via DMS the product page comes up for this page for example:

http://perfect-image.flywheelsites.com/product/gly-sal-exfoliating-body-lotion/

But when you go to that page any other way (different browsers and logged in or NOT logged in) nothing comes up on the page.

 

I'm hoping I'm just missing some setting. Any clues greatly appreciated.

Thanks,

Sheila

 

PS: there should be a way to remove posts...I saved the template and refreshed and nothing. So I posted. But then I went in and saved and refreshed AGAIN and now the single products ARE coming up! WHEW>


Sheila Hoffman | Hoffman Graphics | Seattle

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Sheila,

 

Not sure what your issue is, the products are being displayed on single product pages ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
sheilahoff

As I said in my PS above,..there should be a way to remove posts...I saved the template and refreshed and nothing. So I posted. But then I went in and saved and refreshed AGAIN and now the single products ARE coming up! WHEW!


Sheila Hoffman | Hoffman Graphics | Seattle

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I apologise, but I am not sure what you mean by removing posts ? DMS doesn't control your posts, products etc.. this is all controlled by WordPress, WooCommerce if you want to remove them, remove them in your WordPress dashboard ?

 

I am getting the feeling that I not understanding your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
sheilahoff

LOL...sorry for the confusion. I meant here on the forums. I posted...then realized I had fixed it and would have removed my post entirely but there is no way to do that or even mark as solved when it's a sole post w/o an answer. Closing this now.


Sheila Hoffman | Hoffman Graphics | Seattle

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • social_biz
      By social_biz
      I am trying to get iBlogpro6 running under https. All is fine but I am getting a mixed content warning:
      Mixed Content: The page at 'https://s11r.co/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://s11r.co/content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1464872768.css'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS. The compiled css file are delivered in http not https. I tried toi delete them several times but the error is still there.
      Do I need to fix something in the theme folder? What? Where?
    • rgrptr
      By rgrptr+
      Hi
      I'm in trouble with a site using iBlogPro 6 with the DMS editor. Developers told me to ask support in forums. Here we go…
      I try to make a page with tabs containing a kind of dictionary with some terminology. I am saving and refreshing all the time but the problem is, in some point, the changes aren't saved and I get the three default tabs again as nothing happened. I did it once and again. Then I saw the problem was when I write more than 50.000 characters (or 60.000 counting white spaces).
      What can I do? How do I have to configure server settings? Or is this a theme problem?
      Please I would appreciate any comment about it.
      Thank you very much
    • satronen
      By satronen
      I am currently using Pagelines Framework 2.4.6
      I'm interested to upgrade my site to iBlogPro6
      Will I be able to keep my Pagelines Framework website live and uninterrupted while building my new iBlogPro6 site?
      Is there a online help guide of specifics instructions how to get this process started once I download iBlogPro6?
    • satronen
      By satronen
      I am currently using Pagelines Framework 2.4.6
      I'm interested to upgrade my site to iBlogPro6
      Will I be able to keep my Pagelines Framework website live and uninterrupted while building my new iBlogPro6 site?
      Is there a online help guide of specifics instructions how to get this process started once I download iBlogPro6?
    • webbdo
      By webbdo+
      Hi,
       
      At webbdo.com site I do get validation errors: https://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.webbdo.com%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
       
      - I have disable all plugins. Still same errors.
      - I have not edited any files.
       
      - Only custom code I added is:
       
      .boxed-wrap {   -webkit-box-shadow: 0px -60px 28px -5px rgba(0,0,0,0.36);   box-shadow: 0px -60px 28px -5px rgba(0,0,0,0.36); }   #site {   background-color: #FAFAFA; } .pl-new-loop .hentry .continue_reading_link {  display: none; }    Why are those errors occurs?  
×