Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mike Becker

Broken DMS: [RESOLVED]

Recommended Posts

Mike Becker

Trying to get DMS to render on primary domain... no special themes or settings, just want a fresh site.

 

Fresh version of DMS installed along with plugins and I know it works because DMS is running a subdomain on the primary site wordpress network... 

 

Here's what I get:

 

"Oops, There may be an issue loading. DMS typically loads in less than 5 seconds. Please check for Javascript or PHP errors. (Typically, slow or incomplete loading is related to plugin conflicts or server issues.)"

 

Followed the troubleshoot instructions: 

 

Console Reports:

Failed to load resource: net::ERR_CACHE_MISS -- https://www.facebook...how_faces=true 

 

Failed to load resource: net::ERR_CACHE_MISS -- https://apis.google....token=80683056 

 

Also added Sections Admin, discovered 10K+ sections to edit, so I removed them in SQL, but still nothing, DMS will not load.

 

Help?


Mike Becker 

 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
Please provide a URL for us to look at.

I just fixed another guys site with a similar issue, he was including a javascript form via a widget in the sidebar, the form was using a jQuery version about 2 million years out of date, thus breaking everything.
If you dont have ANY custom js anywhere and there are no errors in the page source or in js console then PM me a login

ps the stuff you posted above are not js errors thats just the social media sites cant connect to your blog because you are 'logged in'

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mike Becker

SORRY THIS IS NOT RESOLVED.


Mike Becker 

 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mike Becker
I'm sorry this is issue is not resolved. Even after going to my backup of a fresh install and clearing sql data and everything else I can muster I am still getting the same error. 
 
I need a closer look.

Mike Becker 

 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
password removed from public indexed forum \o/ ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mike Becker

Cloudflare disabled or paused...my DNS goes through cloudflare so wondering how it will work...


Mike Becker 

 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
You are using wpengine, already crazy amount of caching, you are adding a further layer.
Just click the dev mode in cloudlflare, i think it says disable for 3 hrs or something, been a while since i used it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mike Becker

it was set to dev mode for 3 hours prior to disabling all together... so I will unpause it now and make sure it's in dev mode..


Mike Becker 

 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×