Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ph_spiess

Design lost after moving from localhost to webspace

Recommended Posts

ph_spiess

Hello

 

I spent the last two months building a website on localhost (using XAMPP) which I tried to move to my webspace today. After some trouble with uploading I finally managed to do it but now everything I designed is lost. Surprisingly everything else was uploaded (sites, articles, media,...) but these pages are only displayed in a "standard design". It also redirects me to "http://davosklostersnordisch.ch/Trainingszelle/Home/Home.html"when I surf to "http://davosklostersnordisch.ch", even if the second URL is defined as the "home-adress". What did I do wrong and how can I fix that?

 

I use Wordpress version 4.0.1 with DMS 2.1.9.1 and Skeleton basic as a child theme and the plugins Master Slider, DMS Professional Tools, Pagelines Customize and PageLines Updater. The page I "built" is "http://davosklostersnordisch.ch".

 

Thanks for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Can you provide the exact steps you have taken to migrate from your local host to a live server please. Also, you shouldn't being both a child theme and the customize plugin at the same time, as they're both basically the same thing.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

You will want to following this guide.

 

http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-move-wordpress-from-local-server-to-live-site/

However, an easier step would be to simply install fresh on your live site and then export your WordPress content via the WordPress export tools and do the same for your DMS templates, settings etc.. via the DMS export tools.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ph_spiess

I installed a fresh wordpress on my server now and managed to export and import my WordPress content. How can I export and import my DMS content? I tried it with Export-DMS-Config in my old and Import-DMS-Config in my new page but nothing happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ph_spiess

Problem solved! I tried it again with the import+export function and nothing happened first but after 2min the design was uploaded! Thank you very much for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×