Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Alexten

Fonts, logos, CSS issues

Recommended Posts

Alexten

Good day, my name is Alex. We purchased DMS2 theme and for two days I struggle with it.The most frustrating thing is that I can’t add a google font into the DMS – I’ve tried everything. But even when I put the sample “For example, to add "Yellowtail" and "Lato Bold" you would enter: Yellowtail|Lato:700.” It still does not work. It seems like the CSS codes don work whatsoever, because I tried a lot of them that I have teken from the forum in order to test it. But the picture is general – no codes are working for me.

 

Another question is a logo – when I added a custom logo everything was good. But later I noticed that it went a little bit lower so it is not centered anymore. I deleted my logo and the DMS logo appeared and also it was out of centering. The only thing that helped is the total resetting of the theme. But after a while the logo was again low!

 

Please help me out. I do like the layout of the theme but this problem I have is confusing me.

 

The browser I use Is Chrome. (I cleared history, so one and so force)

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Alex,

 

If you download the DMS Pro Tools plugin, you can select the option to include the entire library of Google web fonts into DMS.

 

In regards to your logo image, I am going to need to have a link to the site in question, so I can see this myself and also provide a screenshot of what you mean by it being low.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      every since Chrome introduce scroll anchoring (see chrome://flags) blog posts on my page start scroll automatically as soon as the user scrolls down a bit. It is super annoying and I don't know exactly what triggers the incompatibility with Chrome's latest feature that is supposed to improve usability.
      Since I don't know what causes it (Pagelines, or a Plugin), I would like to disable the feature using a CSS override that Google describes as follow:
      "Scroll anchoring aims to be the default mode of behavior when launched, so that users benefit from it even on legacy content. A CSS property overflow-anchor can disable scroll anchoring in part or all of a webpage (opt out), or exclude portions of the DOM from the anchor node selection algorithm. This property supports the following values when applied to an element E:
      overflow-anchor: auto (the default value) declares that the DOM subtree rooted at E is eligible to participate in the anchor node selection algorithm for any scrolling box created by E or an ancestor of E. overflow-anchor: none declares that the DOM subtree rooted at E is not eligible to participate in the anchor node selection algorithm for any scrolling box created by E or an ancestor of E." Do you guys happen to know how to use that property with the ROOT element so it applies to the whole page?
      Thanks
      Michael 
    • wyo22ski
      By wyo22ski+
      Hello,
       
      I'm basically a designer and understand a little on how to change CSS, etc., so please excuse my ignorance...  I recently upgraded to the newest platform from the DMS and my old DMS theme no longer functions.  I'm trying to replace the image slider that my Horizon Photography Theme (Nick Haskins) had created.  The Impulse image slider seemed the closest to what I need, but there are problems.
      It seems the the Impulse section for sliding images defaults to the image width, no the height.  I can change the Impulse stage height and width, but this does nothing to the internal content.  For instance, if I change the height to 200 pixels, the image remains the full width and only shows a cropped section.  I would like the ability to change the Impulse height, and have the image height fit space. 
      I've put this custom CSS in, but again, this only controls the stage height of Impulse:
      .pl-sn-impulse .pl-impulse-cell .cell-wrap, .pl-impulse-container, .owl-stage-outer {
        width: 100%;
      }
       
      Any suggestions welcome.  Thanks 
×