Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Aldo

Quick Carousel Full images do not span the entire width of the page

Recommended Posts

Aldo

I have tried many different sizes of image when trying to place the full page Quick Carousel tool, and it still does not span the entire width of the page. it leave some space on the right and side. Furthermore it appears it leave a space that another image should go in, but I have specified it only show 1 image per frame on the Quick Carousel.

 

Not sure why the email does not span the entire page. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

You can not specific the QuickCarousel to display only one image, the grid options give you a max of 6/12 column, meaning you can have at the bear minimum two images in the carousel and not one. The reason for this is that it is not mean't to be used as a slider, which i.e. displays one slide/image at a time, a carousel is supposed to display more than one at any given time. Therefore, simply replace the QuickCarousel with a slider section.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aldo

Thank you for updating this. I did not see the email notifying me.

 

I am now using RevSlider and look great BUT my client has one slide that needs to link to a URL.

I know RevSlider has a feature to put text and a button to a URL BUT my client again needs to use their text and does not want a button but the entire slid to be a hyper link to a URL.

 

Any ideas????

 

Aldo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Well you can't do that out of the box with RevSlider, it would require making edits to the core code, which isn't something we provide support for. Therefore, you will want to either use QuickSlider or a third party slider.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aldo

I bought Cool Carousel. It appears it has all the features I need for this project.

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem and thank you for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×