Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rob Thomas

Video Slider Play Button Toggle Issue

Recommended Posts

Rob Thomas

Hi Enrique, 

 

I bought the video slider plugin (separately from Voyant) awhile ago and it works great except ... the play button does not toggle properly, as, for example, it does in the demo for your Voyant theme. 

 

So, I set the button to mute in the settings. I can turn the video on, and it plays, but after I click to turn it off, I can't turn it on again. It's a one way trip, so to speak. 

 

You can test it at a live site, beautiful.fail

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob Thomas

Is there a more direct route to getting help? It's been 5 days. I've left the plugin on in a state that I don't want to, with the button set to play (but not functioning properly) for 5 days on a live site just so you could test it and see the problem.

 

Updated: I've disabled the button because I don't want it up on a live site when it is not functioning properly. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
tmeister

Hi Rob,

 

For direct contact please email  noone at tmeister dot net

 

Any chance to see the live site, do you see the console log errors?

 

Best,


Enrique Chavez - Premium DMS Themes, Sections and Plugins.

http://enriquechavez.co

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • interactivelimited
      By interactivelimited+
      I purchased Video Slider section yesterday, and I cannot seem to get it to work:
      http://www.tmgroupinc.com/know-us/
       
      Here is the section code:
      {"video_source":"https://www.youtube.com/watch?v=Or27rGR1Oxs","image_source":"[pl_site_url]/wp-content/uploads/1.DSC01262.jpg","image_source_attach_id":"","video_full_height":"full","video_height":"400","video_opacity":".4","video_start":"","video_end":"","video_controls":"bottom","video_mute":"unmute","video_loop":"once","video_exit_text":"","pl_standard_title":"","pl_area_class":"","pl_standard_styles":"","pl_hide_on_page":"","slides_array":{"item1":{"title":"Discover The TM Group","title_color":"141414","text":"See why we are the technological partner for you.","showitem":"1"}},"ec-video-slider_background":"","ec-video-slider_background_attach_id":"","ec-video-slider_repeat":"0","ec-video-slider_theme":"","ec-video-slider_video":"","ec-video-slider_video_2":"","ec-video-slider_color_enable":"0","ec-video-slider_color":""} Any ideas or pointers?
       
      Thanks!
    • gansmedia
      By gansmedia
      I was wondering if anyone could help me remove the play button from the video slider,“full screen” mode. Is this possible? 
      Thanks in advance.
      got it. thanks.
    • stephen2
      By stephen2+
      I'm having trouble getting the slide content to show when viewing in Safari. Show perfectly in Chrome and Firefox. 
      Let me know if you'd like to view the page. It's on a staging server and I can get you access.  
      Let em know.
      Stephen
    • stephen2
      By stephen2+
      Hey, 
      I'm using your plug-in Video Slider. Everytime I enter an end time for the video - hit save and refresh - the plugin crashes.  The only to use it again is to deactivate it, delete the affected section and start over. 
      Any ideas? 
      Stephen
       
    • jagipson
      By jagipson+
      Tmeister"] I started a topic a few days ago but never heard anything @[member="Danny suggested I start a new topic and mention your username 
       
      I have a section I want to fit to the window height but when the menu is above its not working its leaving a gap in the bottom see the URL here http://recruiterseo.com/cato/ but if I remove the menu or display:none on the menu the section height works correctly 
       
      Thanks for the help
×