Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bleuy

Migrated DMS not rendering properly

Recommended Posts

Bleuy

Morning All!

 

I have just migrated a customers website from a development server to theirs and it is not appearing properly.  I have done the usual export/import all the SQL files and download/upload the wp-content file.  I have then changed the URL across the SQL to the new URL.

 

I have now also changed the permalinks to 'post' from default 

 

When I log into the DMS it appears to render correctly but not on the main URL.  

 

www.carone.co.uk

 

Any assistance would be greatly and URGENTLY received.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

When I visit the site is comes saying the URL is in a redirect loop. See this topic for assistance, as it may help you. 

 

https://wordpress.org/support/topic/redirect-loop-problem

If it doesn't then you will need to ask this question on the WordPress support forums, as it is a WordPress specific issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bleuy

Thanks Danny, yeah now its doing that (after I remigrated it all to see if that was the problem!) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bleuy

Hi well I've fixed the redirect loop problem, now I the page is not showing my widgets!  Specifically Sidebar Manager Light.  

I can see them in the backend full of lovely data but they are not appearing in the front end.  Which they did on the development website also.  I have deactivated and reactivated the plugin but nothing seems to work

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Is this now resolved, as I can see your site working and it has widgets in the sidebar ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bleuy

Yes it is thanks Danny.... it was all to do with how the hosting provider was caching the website.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Ah OK. Thank you for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×