Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kellyc214

Populating Posts to Social Media Via Pagelines

Recommended Posts

kellyc214

Hi there!

 

I built my site with 20 blog posts and then added social media buttons through a plugin called "Follow Me" that I found on the Pagelines Store. The social media buttons work and with a click go to my Facebook and Twitter pages. I would like to know how to populate the posts to the Facebook and Twitter pages or do I have to create posts to social media separately. Is there a plug in that will help with this migration?

 

www.sidebarstrategy.com

 

Thanks! 

 

Kelly

Share this post


Link to post
Share on other sites
kellyc214

The shortlink doesn't populate the post. I have researched the issue a bit and the solution seems really complicated. I have used a shortlink to populate a blog post on a very simple wordpress site (template cost was $60) and it worked just fine. 

 

Any help would be greatly appreciated. 

 

Thanks!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
kellyc214

Thanks Danny! I will give it a try. You are a gem. Kelly

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
kellyc214

I have the Jetpack publicize loaded and working but it does not allow for posting old blog posts. Is there any way to get the shortlink to work?  

 

I found this on the Jetpack website:

 

By default, Publicize is only triggered when you publish a new post. You can, however, extend this to other Custom Post Types. You have 2 options to add Publicize Support to a Custom Post Type:

  1. You can add Publicize support to an existing post type thanks to theadd_post_type_support() function. To do so, add the following code to a functionality plugin:

1

2

3

4

add_action('init', 'my_custom_init');

function my_custom_init() {

    add_post_type_support( 'product', 'publicize' );

}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

To add that code you're going to need to use a child theme and add that code to the child themes functions.php file. You can either use the DMS child theme or my awesome Skeleton theme, I have linked both below.

 

http://answers.pagelines.com/how-to-install-a-child-theme

http://dannyholt.github.io/skeleton/


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×