Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mars

Adrotate Plug-In "bounces" down then changes ad and then bounces again?

Recommended Posts

mars

Hi PageLines Support Team,

I'm getting a strange bouncing anomaly in my adrotate plug-in.  This is the first time I'm using this.

I made my first 3 ads and one group.  The ads are EXACTLY the same size 630x420.

This is the string I'm using in a MEDIA BOX (is that ok?):      [adrotate group="1"]

 

See Here below under title "...2012 Videos"      http://7rays.tv/video/usr-sri-conference-2012/

Any thoughts on why it's bouncing down like that?

Animation is off, BTW.

Thanks for your help!

~mar

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi mars

We do not give support third party plugin, sorry for this, you need to question at the plugin support, but...

Please, you can try to add the string in the NextBox to made a test, you can find at pagelines.com/my-account/


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI mars,

 

Unfortunately, you're running out of date version of PageLines DMS. We can not provide support to users running out of date versions. Therefore, would it be possible for you to perform a backup and then update DMS to the latest version which is 2.1.8.

 

In regards to your issue, you will want to contact the plugin author for support.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×