Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Leonardo da Vinci

I wonder is it possible to add link to MediaBox Media?

Recommended Posts

Leonardo da Vinci

Hi everyone 

 

I wonder is it possible to add link to MediaBox Media.

what I need is when I click on a image go to a page, post or any other link, Is this possible?

 

May you help me with this

 

hanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
dario
  1. Upload your image via FTP or the WP Add Media and note the location
  2. Edit your MediaBox
  3. About a third of the way down the edit screen is a field called Text and Embed HTML
  4. Load your image there, using HTML instead of uploading it into the MediaBox Image field, and wrap that HTML in a link:
  5. <a href="http://yoursitehere.com/pathtowhatever"><img src="http://yoursitehere.com/pathtoimage/image.jpg"></a>
    

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

As dario"] mentioned above, there is no URL field in the MediaBox section, so if you want your image to be a link, you will need to use some HTML. Which @[member="dario has also kindly provided.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leonardo da Vinci

Thanks for all of you

but I need to link image to page not to image 

Is it possible ?

 

Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leonardo da Vinci

Thanks for all of you

It is working....

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Awesome, thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
janpeeters

Please add a URL field to the mediabox. I can't understand why it's still not there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aldo

I would agree. I needed find this post to solve this issue on a site.

But the HTML did work

 

Thank you, and hope to see the feature built into any tool that adds media to the page so it can be a clickable item and take the user to another page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dario
What was the HTML that you used?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dario
Try adding a space between img and src.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Aldo - Your code isn't valid, you have imgsrc there needs to be a space like so: <img src="...">

 

See W3 Schools for more info.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aldo

I do have a space in the code.

Danny - can you help me on my other post regarding the quick carousel issue I have been having?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

If you enter the following code into a MediaBox, you image should be a link, without any problem.

 

<a href="http://www.mysite.com"><img src="link to my image" alt=""></a>

 

In regards to your other topic, I have already replied there is no issue, you're simply using the Carousel in away that it wasn't mean't to be used. You can not display only one image, the options allow for a minimum of two images, you can determine this by the option where you can choose a minimum of 6/12 i.e. two columns.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dario
Danny, I'm not sure how Aldo sees it but on my iPad there is no space between img and src in your code example.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Danny, I'm not sure how Aldo sees it but on my iPad there is no space between img and src in your code example.

 

lol by bad, fixed.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×