Jump to content
Sign in to follow this  
compartmentlife

Feature Image Border Slow Loading Carousel

Recommended Posts

compartmentlife

All of my feature images are adding a large white border no matter what setting I choose. Should I be using the background image option instead? I don't want the image across the whole thing, but I want it to display all the way to the edge. Also, my Carousel is loading extremely slow. To the point the entire page has been loaded for 10 seconds before it decides to pop up and shift the rest of the content down... Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kate

Okay... This should do the trick: In your custom CSS, add this code:

#feature_slider .fmedia .dcol-pad{padding:0px;}

Now, with that, you may still notice a white "border" on either side of the image, because the text-align attribute for that div is set to "center". You could set it to "left", but then images with the information on the left instead of the right may not look the way you want. So, the other option is to just make sure your image will fill that entire space. Hope that makes sense. Let me know if you have other questions regarding that, or if you need me to clarify anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×