Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ryan Logan

Background Video - Not Working On iPhone

Recommended Posts

Ryan Logan

Hello. I'm using a video (.MP4) on the home page of www.tamingthemonkey.guru and it's working beautifully on my laptop (Firefox, IE and Chrome) and on my tablet (IE and Chrome).  However, on my iPhone, I cannot get the video to load on either Chrome or Safari.

 

Thank you,

Ryan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Ryan,

This has been added to our tracker as a potential bug already.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No progress as of yet, our developers are focusing on fixing some other bugs, but this is in the que, as far as I am aware.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pehja

And now. Is this solved? It´s been 1 year.


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • pehja
      By pehja+
      https://pehjaproduction.se/webbdesign/  Video is not showing up in Journey section. Why? I have entered this in the settings 
       
    • dougalperman
      By dougalperman+
      Hi there,
      I'm a big fan of Pagelines, and have been for years.
      I'm trying to control the size of video embeds and having some difficulty. I see that I can just paste the Vimeo video URL into the post and an embed widget will automatically appear, which is great. But the embed box created is much taller that the video (689 x 1000 pixels) so the content sits in the middle of a tall black box, which looks awkward.
      I tried using the full iFrame embed code from Vimeo, which solved the disproportionate embed frame size (or aspect ratio) issue, but despite specifying the dimensions I want (690 x 388), the videos displayed on the post are sized at 300 x 150 pixels.
      I can't work out how to change either.
      I'm using the latest version of Pagelines Framework (Pro) with the Agency them.
      Any help or advice very much appreciated.
      Thanks,
      Dougal
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
×