Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jasonganza

Site Dissapeared

Recommended Posts

jasonganza

My Pagelines Templates are all blank.

 

My website is www.room13.com.au

 

The whole site is now blank.

 

What has happened?

 

This happened out of nowhere.

 

I have a few other sites hosted by the same Pagelines account and they are OK. What has happened to this one?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Login, refresh the sections and it should fix itself.

 

BTW update wordpress while you are in there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jasonganza

Thank you.

 

My headers and footers have not re-appeared though.

 

How do I get them back?

 

Also, how and why did this happen?

 

I make a living off my websites, so you can understand I need to avoid this happening again. It's like showing up to work and the building is not there. Very scary.

 

Thank you.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

My headers and footers have not re-appeared though.

How do I get them back?

Looks like you figured that out as the site has a header and footer now...
 
Also, how and why did this happen?

Anything could have happened while you left your site unattended.

 

The sections data is stored in the database, and includes paths and urls to make them work. Updating ANY plugin/theme/wordpress whatever would have triggered the data to be rehashed automatically.

 

Maybe your host moved you to another server without informing you, its quite likely as you have nearly 700 other sites on the one you are on now as it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jasonganza

Ok wow interesting to know that can happen. Quite scary too. Thank you.

 

My header and footer though, still do not appear when I log in to Pagelines. They do show on the webpage when you are not logged in, perhaps because I have not published the page recently. So do you have any idea how to get my header and footer displaying again?

 

By header I mean the logo and the menu.

 

Thank you.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×