Jump to content
Sign in to follow this  
kencauley

Getting the carousel to show up only on the home page

Recommended Posts

kencauley

Hello, My site: www.kencauley.com I have the carousel at the top of the home page. But it is also on every page. How do I get the carousel to only show up on the home page? Thanks, Ken

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryan-hadaway

` #carousel{display:none} .home #carousel{display:none} ` Drop that in your: Custom Code > Custom CSS area. Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites
kencauley

That didn't work. It didn't work for the feature images either. No offense, but either I'm doing it wrong or you keep providing directions for this specific request that doesn't work. I placed it directly into the CSS Rules area in the Custom CSS page. The 'advanced settings' that fixed this solution from the featured images is not available on carousel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nett-ed

The code Bryan provided looks like it should remove the carousel fine. Is Bryan's css code still in your Custom CSS section? Reason I asked is because I checked your site and it doesn't look like it's there so it could be an error from css that wasn't properly structured. Also I think Bryan meant to reinsert the carousel with his second css statement which should actually be

.home #carousel{ display: block; }
So make sure in your Custom CSS section of the Custom Code section of the PlatformPro theme settings you have the following below your default body{} text:
	#carousel { display: none; }
	.home #carousel { display: block; }
	

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Ken, Make sure you on the latest version of PlatformPro that should fix the issues you are having.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kencauley

I have version 1.1.1. Is this the latest version? If not, how do I upgrade to the newest version? I should have the newest version as I recently purchased PlatformPro.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

You can check by going to the Appearance > Themes and looking at the version number for theme installed.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
kencauley

I just mentioned above that it is version 1.1.1. Is that the latest version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
kencauley

Hi! Same screen capture above applies. I just updated to 1.1.4 and the problem still exists. I checked the custom CSS and the code is still there. But the carousel is still on the article pages. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

You don't need CSS anyway if using Platform Are you using the main blog page as the home page or a static page? You can hide that section by defaul in the template setup area after clicking the advanced setup toggle for the section itself. Then on the page admin for the home page use section control to show it. http://www.pagelines.com/docs/sections-templates

Share this post


Link to post
Share on other sites
kencauley

I'm using the main blog as a home page. Everything starts at the home page and filters to other pages. I write an article and it shows up on both the home page and the individual article page. Just a standard blog setup... I didn't change any settings to make the main .com a static homepage. I get a series of half explained solutions that take me in different direction but provide no real guidance. One person tells me to add custom CSS. Then I need to ask what to add and then where to add it. And then show that doesn't work. And then upgrade. And then show that the upgrade doesn't work. And then I'm told something about home pages vs static pages and given a link that supposedly tells me exactly what to do in great detail. Common... where is the actual support? I'm willing to pay somebody to do this for me. I just want it done. If support is free, give real support. If I need to pay for good support, tell me who to talk to. Thank you, Ken

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryan-hadaway

Hi Ken, I understand your frustration. As you can imagine there is always more than one way to get something done. I realize at this point you just do not care and want it fixed. Go ahead and email me the login details: bryan@pagelines.com and let's see if we can get this bugger fixed. Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryan-hadaway

Anyone following this, we discovered the problem was with permissions. So the code is good for anyone else that wishes to try it. Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×