Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ketri

PostPin Gutter doesn't work

Recommended Posts

ketri

Hello

I first noticed this in my project blog.tori.fi When I believe WP 3.8 came out. 
I compared the source code the previous WP version where it worked and changed 

wp_enqueue_script('masonry', $this->base_url.'/script.masonry.js', array( 'jquery' ) );

to 

wp_enqueue_script('tori-post-masonry', $this->base_url.'/script.masonry.js', array( 'jquery' ) );

And it started working. I first though it was because of my own modifications to postpins (making it %-based instead of px-based) but it now seems that the gutters won't work on a vanilla installation of DMS.

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

I will inform our developers of this issue. However, it has been added to our tracker already.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ketri

Hi,

 

I will inform our developers of this issue. However, it has been added to our tracker already.

 

Ok. What does "added to tracker" mean? =) That someone has already added it to list of things to do/bugs to fix etc..?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

The tracker is our bug tracker, where we list all potential bugs.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ketri

The tracker is our bug tracker, where we list all potential bugs.

 

Thanks.

Hopefully the codelines I inserted earlier can help the developers find the problem quicker.
Like I mentioned, I compared the entire source code of two WP-versions trying to figure out what causes it to not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for taking the time to investigate the issue, I assure you our developer appreciate it. I have added this to our high priority tracker list.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ketri

Thanks for taking the time to investigate the issue, I assure you our developer appreciate it. I have added this to our high priority tracker list.

 

No problem!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×