Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

redstate

Blog posting problem on Facebook

Recommended Posts

redstate

Whenever I post a Blog article on Facebook, the name of my organization is displayed first instead of the headline. How can I reverse this so the headline shows first?

 

I've looked at several things on my website, blog and changed plugins but the blog posts always show the headline second instead of first.

 

The blog post displays fine on Twitter, with headline first. And on my other blogs, the headline always appears first.

 

Any idea what the problem is?

 

http://americansendingabuse.org

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

How are you posting your post to FaceBook, can you provide the steps you're taking please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
redstate

All I do is click on the Facebook button above the blog article and it posts on Facebook. No matter which social media plugin I use, and no matter which story, the same thing always happens. Try it yourself and you'll see what I mean.

 

http://americansendingabuse.org

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

You will want to install WordPress SEO by Yoast, configure it and see if that resolves your issue.

If not you're going to need to use the FaceBook debugger - https://developers.facebook.com/tools/debug


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
redstate

Thank you very much. SEO worked great!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • BentleyD
      By BentleyD+
      Hi Everyone,
       
      I am having issues with being able to post to my blog with platform 5. Currently when i click publish, it just shows the homepage of MoonBodySoul.com. That is until i open the page editor and change the scope from "All of type: Posts" to "Current Page Only". Then I have to re-insert the menu header as well. This seems like a really dumb process. In past versions of pagelines, I could just post a blog and the menu would be there and there would be no formatting issues. What can I do to fix this?
      MoonBodySoul.com
       
    • tforasiepi
      By tforasiepi+
      How do you move the thumbnail on a blog post?  I need the thumbnails for the blogroll page, but they show up at the top of the actual post page.  Normally, this would be fine, but I've been requested to put it under the blog title.  Any suggestions?
      Thanks.
    • tforasiepi
      By tforasiepi+
      My client is asking for a new blog layout similar to the one found here:  http://blog.perkinswill.com/pokemon-augmented-reality-and-the-future-of-urban-design/ 
      They have a splashy full-width background image overlaid with part of the blog and one sidebar.  The navigation arrows send you to the next post.
      Does anyone know if this is even possible using Framework 5?  If so, can you send me some advice on how to get here?
      Totally stuck!
      Thanks.
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I am using "Pins" for my blog now and I have some problems with the big style of the pins.
      I'd like to have smaller pins, how is it possible to make them smaller?
      Greetings from Germany,
      Tristan
      http://mc1r-magazine.com/blog/
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      Hi would like to have the thumbnail photos on the left side and not on the top of the topic to the blog post. Where can i fix that?
      http://mc1r-magazine.com/blog/
      Greetings from Hamburg,
      Tristan
×