Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Claude203

How to limit padding after text in quote-description element of WHP6 Quote section.

Recommended Posts

Claude203

Is it possible to limit the amount of padding below the text in the WHP6 Quote Slider element to a certain amount? Right now it conforms only to the largest sized quote but does not shrink back down in size with shorter quotes in subsequent slides. If so, how? I tried using the below and it did not work:

 

.div.quote-description {
display: block; 
padding-bottom: 15px;
}
 
Thank you.
 
(If needed please see the section in question on the live site (http://www.blackfives.org) about 2/3 down the home page.)

Claude Johnson
BlackFives.org

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

I am not sure what you're after? Are you saying you want to change the size of the slider when a quote isn't long in length ? If that is the case, that is not possible without extensive code.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Claude203

Yes, I'm saying that I want the WhiteHousePro Quotes slider to vary in height depending on the number of lines in the quote. Right now, it goes up to the largest sized quote but does not adjust back down for the smaller quotes.

 

Below are two examples from one extreme to another.

 

Screen_Shot_2014_09_28_at_3_20_18_PM.png

 

Screen_Shot_2014_09_28_at_3_18_56_PM.png

Thank you!


Claude Johnson
BlackFives.org

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Yeah I don't think the team will change that. If you have multiple quotes (slides) and they all vary in length and the slides adjust to in height to the content inside, it will cause your elements to bounce up and down, when the slides height is adjusted. 

 

However, I will bring it up, but I don't think this will be included, but you're free to create a child of the section and attempt it yourself.

 

I have also noticed that you have an extra div in each of your slides (quotes) which I am unable to recreate, have you customized the section already ?

 

https://cloudup.com/c9NVCU3r3Qh


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • sakkthi subramaniyam
      By sakkthi subramaniyam
      Working on a very old site which has  pagelines framework theme. I need section plugin. so i can install postpins section. I have lost backup copy.
      Thank you.
    • elementalkites
      By elementalkites+
      Good evening. I am attempting to use the Impulse section on a page I am working on (https://dev.elementalkites.com). The tool seems to have the ability to overlay a logo on top of the slider images but in my case it isn't working, even though I have added the logo file and given it a height to display at. I have attached a screenshot for reference. Any help would be appreciated.
       
       
    • jojoking
      By jojoking+
      I have to admit to being baffled.
      I'm trying to embed a video (from my WP media library) within a WP post using the videobox section shortcode.
      The shortcode section popup only allows two items to be configured - the section type, in this case videobox - and a unique id. There's no URL or other parameters such as autoplay or loop which are available within the Pagelines editor.
      Whatever I put in the unique ID makes no difference to what is shown which seems to be a default video with stars or white noise on a black background.
      I assume I need to define this ID somewhere else, or maybe WP has done it for me?
      HELP!
       
      PS This is the page source generated when a shortcode is added within the WP post editor
      <!-- VideoBox | Section --> <section id="videobox_1675853156" class="pl-sn pl-col-sm-12 pl-col-sm-offset-0 pl-sn-videobox" data-object="PL_VideoBox" data-clone="1675853156" data-level="0"><div class="pl-sn-wrap"><div class="pl-sn-pad fix" data-bind="pledit: true" > <div class="video-highlight"><h3 class="video-title" data-bind="pltext: vb_title"></h3></div> <div class="pl-video-box" data-bind="plcallback: { vb_autoplay: vb_autoplay(), vb_loop: vb_loop(), vb_controls: vb_controls(), vb_video: vb_video()}" data-callback="videobox"> <video id="280414138" autoplay loop > <source src="https://www.handinhandmanchester.org.uk/wp-content/plugins/pl-section-videobox/default.mp4?r=280414138" type="video/mp4" /> No browser html5 video. </video> <script> jQuery('#280414138')[0].load(); </script> </div> </div></div></section> </div>  
      If I add a videobox section using the Pagelines page editor the page source generated includes my video:
      <!-- VideoBox | Section --> <section id="videobox_udvu4uz" class="pl-sn pl-col-sm-12 pl-col-sm-offset-0 pl-sn-videobox" data-object="PL_VideoBox" data-clone="udvu4uz" data-level="0"><div class="pl-sn-wrap"><div class="pl-sn-pad fix" data-bind="pledit: true" > <div class="video-highlight"><h3 class="video-title" data-bind="pltext: vb_title"></h3></div> <div class="pl-video-box" data-bind="plcallback: { vb_autoplay: vb_autoplay(), vb_loop: vb_loop(), vb_controls: vb_controls(), vb_video: vb_video()}" data-callback="videobox"> <video id="429558737" autoplay loop > <source src="https://www.handinhandmanchester.org.uk/wp-content/uploads/2017/04/HIHWelcome.mp4?r=429558737" type="video/mp4" /> No browser html5 video. </video> <script> jQuery('#429558737')[0].load(); </script> </div> </div></div></section>  
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Hi,
      I am having an issue with the Lax sections on Platform 5. I can embed a widget or text box into a Lax section which is really neat, but the image in the background (the parallax image) seems to get stretched and doesn't scale in an attractive way.  For example, the page http://ed6.61e.myftpupload.com/#clients has a parallax section with a woman's face  and I thought is would scale as the browser window gets smaller but the zoom-level never changes. Also, the amount of parallax shift seems more dramatic than what we want. I thought that if I uploaded a shorter image it would scan/scroll less since the height from the image's top to bottom would be less. However, that doesn't seem to have any effect and I am at a loss of how to properly control the way the image is displayed within that box. Any thoughts, tips, or suggestions to get me pointed in the right direction?
      Thanks so much for the help!
    • lbhansen
      By lbhansen+
      I am slowly getting closer to something I like for the general appearance of my site. What's currently nagging me is trying to remove the top and bottom padding/margin from the image in the header. It seems that I've done what I want with the menu but there was dead space above the image and between the image and menu.
      Trying out padding and margin settings, I got something that came close to what I want but saw odd behavior along the way. Changing either the top or bottom padding to 0 (from blank), removed all padding from the top and sides but left a small band between the image and menu.
      Setting all eight padding and margin settings to 0 removed all except the band between image and menu. (But it seems that entering 0 in only the top or bottom padding option is all that was needed.)
      So, heading into the twilight zone, I changed the bottom margin to -1. That removed the band but allowed the menu to slightly overlap the image. AND, narrowing the browser, or viewing on a phone, caused the band to reappear.
      Perhaps there's also a problem with the menu but I don't see it.
      So that's where it stands at the moment: http://756.a44.myftpupload.com 
      I seems to me that if there is a default padding value, setting it to 0 should be all that's needed to get the two sections to meet perfectly on any device/browser width.
×