Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

chamois_blanc

Disabling DMS Woocommerce css

Recommended Posts

chamois_blanc

Hi,

 

The DMS 2 default theme seems to include css for woocommerce by default. This css styling renders horribly on my website. For instance, the "Have a coupon? Click here to enter your code" bar appears bright blue and the blue color of the bar matches the blue color of the highlighted text making the "Cock here to enter your code" text invisible.

 

Does DMS have an option to disable the custom css for woocommerce? or do I have to go and edit wp-content/themes/dms/dms/less/pl-wordpress.less? I would prefer to do this in the pagelines-customize plugin but I don't know how to disable css code with it.

 

Thank you,

Gilles

 

PS: Is there a reason why "Follow this topic" is not checked by default when writing a new topic?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Gilles,

 

Can you provide a link to the issue please so we can take a closer look.

 

Also, if you want to remove all DMS styling for WooCommerce, you will need to use a child theme, add the pl-wordpress.less file to the less directory in your child theme. Then remove all LESS CSS related to WooCommerce.

 

 


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
chamois_blanc

Here is a screenshot with the coupon bar and the highlighted text (so that you can see it). I will try to set this up on my test site so that you can see it live.

 

Gilles

Share this post


Link to post
Share on other sites
chamois_blanc

Okay here is the test website with a fake product:

 

http://test.swinginatthesavoy.com/shop/

 

Please add it to the cart, then go to the cart, then checkout page. You will see the coupon bar from the screen shot I attached to my previous reply.

 

Gilles

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
chamois_blanc

I was able to use the skeleton child theme and remove the woocommerce customization for pl-wordpress.pl. So all is good. Thanks for the help on that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I have viewed the styling on PageLines.com and that works as intended, so could this have been related to your custom CSS ? Did you add any custom CSS at all ?

 

https://cloudup.com/ctaMzW6ucpI


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Jessica McCabe Lawson
      By Jessica McCabe Lawson+
      I'm building a product catalog site. The featured image is set correctly, but the woocommerce placeholder image is displaying instead. If I click on the placeholder image, the featured image appears, and the featured image works fine as a thumbnail.
      Please view the site here: http://www.directmat.net/product/power-lock-logo-mat/
      Note: I deleted the placeholder image via FTP to see if that would inspire Quick Shop to look for the featured image. No such luck. Please help!
    • mtaus
      By mtaus+
      I'm using Woocommerce in a Pagelines framework. When I build out a product, I'm able to add images in the admin panel and the
      Product Image will display on Shop page, but neither the Product Image nor the Product Gallery will display on the product's dedicated page.
      Shop: https://bendbotanics.com/shop/
      Product Example: https://bendbotanics.com/product/500mg-full-spectrum-hemp-oil-fsho/
      Any help would be greatly appreciated!
    • cdracos
      By cdracos+
      Hello everyone,
      I face a common problem as I can see on relevant topics with quickshop plugin. 
      On Product Single page of woocommerce, i use quickshop as layout. The primary photo of my product doesn't appear on the thumb slider, but the first image is the default placeholder. 
      Need some help not with custom script in the product description for each product. 
      Have a look on my website: http://lillyandsid.gr/shop/camp-things-top/
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys!
      I have noticed that my primary sidebar becomes intermittently invisible when browsing through various blog articles on michaelkummer.com/blog.
      See:
      https://www.dropbox.com/s/z646sgoa3mfjl1j/Screenshot 2018-07-12 15.57.46.jpg?dl=0 and https://www.dropbox.com/s/vdledzzgginvwgv/Screenshot 2018-07-12 15.57.57.jpg?dl=0
      Upon refresh, the sidebar appears. I have been using the following CSS code to hide the sidebar on mobile without any issues. 
      @media only screen and (max-width: 993px) {
      /* hide sidebars */
           .plsb {
              display: none !important;
          }
      }
      I tried to add the following CSS to force the sidebar to show on screens that are wider than 994 pixels but to no avail. Any clue what could be causing this issue?
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys!
      I am using the LESS/CSS Pagelines extension and tried to add the following code to make use of FontAwesome:
      a.c2a:before {
          content: "\f07a\00a0";
          font-family: "Font Awesome 5 Pro";
          Font-weight: 900;
          font-style: normal;
          font-weight: normal;
          text-decoration: inherit;
          padding-left: 4px;
      }
       
      The issue is that as soon as I have the CSS via the Custom Styling text box, Pagelines (or the extension) strips out the backslashes (\). As a result, I had to abandon the CSS/LESS extension and instead add all my CSS code to a separate .css file.
      Is there a fix or workaround for this?
      Thanks
      Michael
×