Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

aldisney

Image Circle CSS

Recommended Posts

aldisney

Hello, PageLines!

I have a problem I'm running into with trying to get a featured image (in a WP loop) to display as a circle. I'm using the filtering plugin, too. Here's the image I'm trying to show displayed as a circle:

[sharedmedia=core:attachments:2460]
 
I've tried adding:
 
.filtering-image center {
  border-radius: 50%; 
}

 

I think I just have the wrong tag, but I can't seem to figure it out. Anyone have any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

Unfortunately, if you're using the Filtering section, then we are unable to provide support as the extension is a third party one. Therefore, I have moved your topic to the correct forum and the developer @ellenmva will be able to assist you further.

 

 


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ellenmva

aldisney You just need to target the selector a little more specifically. Try

.section-filtering .filtering-image img {
  border-radius: 50%;
}

Let me know if that works.

 

Ellen


Ellen Moore

Pagelines Developer

www.elsue.com www.betterdms.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • glyph.marketing
      By glyph.marketing+
      Hello, I am having a problem similar to that experienced by Michael Kummer here. We have pages that show this automatic scrolling issue (examples here and here) and it is sufficiently annoying that we have seen customers bounce while trying to convert. Strangely, it only happens at specific resolutions, so it can be difficult to reproduce. In general we can only consistently reproduce it on a 4k resolution with a browser width between 1517 and 1536px. 
      Thanks to Michael Kummer's help we were able to set the overflow-anchor property to none in the entire body, which fixed the issue as far as we can tell, but also obviously disabled scroll anchoring for the whole site. I tried applying it to the specific element that looked like it was being reloaded, which was the PL Meganav extension, but that was unsuccessful. 
      Can anyone help us figure out which element or ID we can apply this property to, so that we can fix the scrolling issue but not disable scroll anchoring for the entire site?
      Thank you - 
      Glyph Language Services
    • stijnxo
      By stijnxo+
      The Filtering of categories in the Masonic Gallery refreshes back to ALL categories when the DMS Revslider loads a new image?
      Anybody any idea? See Artists Category refreshes back to ALL when the DMS Revslider with images on the top loads a news image on http://www.18hrsfestival.nl/
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
×