Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

groves

URL address from boxes in Platform Pro

Recommended Posts

groves

Hi

 

I haven't used my Platform Pro for a while. I have noticed that there has been a change in how the linked URL addresses from the box section seems to have changed.

If you go to http://www.insidemani.gr/deep-mani/accommodation/ you will see what i mean. The soap box on the right was put up over a year ago and the URL link still works fine. The box on the left however has http://www.insidemani.gr/deep-mani/accommodation/ as the initial URL link before the address that should actually be functional.

 

Any idea what i can do to correct this? I've checked everywhere I can think of, but to no avail.

 

Many thanks

 

Groves

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

This is because you haven't included the http:// in your URL when adding it to the box, you have most likely just added www.tsitsiriscastle.gr or you actually have an error where you seem to have used ; instead of : in the http:// part of the URL. You will need to check this.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
groves

Hi Danny

Thanks for the reply. Apologies for wasting your time- you were right- I had ; in the URL, not :

Duh. Back of the class for me.

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

hehe no problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×