Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

quintinm

Icons not displaying correctly on new site

Recommended Posts

quintinm

Hi.

 

I have just finished a new site and transferred it via backup buddy and the icons are not showing up on the live site.

The sharebar social media icons

the button arrows

as well as the icons in the actual edit interface are not displaying when i login and view in chrome.

 

Any ideas?

http://www.hcppumps.co.za/

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Do you have any idea what caused the issue, did you have a cache plugin installed? 


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
radroz

Okay, here's an interesting bit — I think it's kind of related. When I'm signed in, the sharebar counts don't show. But when I sign out, they reappear. Just started with the 2.1.6 updates. Still there in 2.1.6.1.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you disable all active plugins and see if this resolves the issue. If it doesn't can you record it using either Jing or QuickCast please so we can see the problem first hand.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×