Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kinglou75

ubermenu drop downs hides behind quickslider

Recommended Posts

Danny

Hi,

 

Try adding the following to your custom CSS:

 

#site .flex-gallery {
z-index: 1;
}

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1pp1k10k4m1

Where do you add this? Sorry, very new to DMS2. I tried adding it in both the DMS2 settings (Custom LESS box) and to the quick slider element, but neither worked for me. I probably did it wrong, but I dunno. 

 

UPDATE: Cancel that, I've discovered I did indeed do it wrong. The way I should have done it to begin with seems to be to add the mentioned code to the Quick Slider Custom CSS styling classes. That did the trick.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1pp1k10k4m1

Danny any advice on how to fix this behaviour with WooCommerce (prettyPhoto) 

 

#site .prettyPhoto { z-index: 1; } did not work. (I took a guess)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

You do not add the code I give you to the QuickSider styling classes field, that field is for classes only. By adding CSS there, you may encounter issues. The code I gave you should be added to either your child themes style.css or style.less file and/or the DMS Toolbar  Custom CSS editor.

 

As your original question has been answered please create a new topic regarding your other question. Also, please go into more detail as to what you mean when you say PrettyPhoto, as I am not sure.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1pp1k10k4m1

Thanks Danny, I've moved the code to style.less.

 

Also, I'll start a new ticket and expound a bit on PrettyPhoto issue. Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×