Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pcorey

QucikSlider links not working

Recommended Posts

pcorey

Website URL: http://simsburylandtrust.org/site

 

Framework Version: 2.0.6.1


 

WordPress Version: 4.0


 

Plugins in Use: Contact Form 7, Custom Sidebars, DMS Professional Tools, Facebook, Pagelines

 

Updater, Ready! Backup, Really Simple CAPTCHA, WooCommerce, WordPress SEO


 

Server/Host: HostGator

Details: I entered a URL for the fist slide in my QuickSlider, but it doesn’t seem to be working. For reference the slide has a logo on it that says “Farms, Forks & Frames.” There is no link in the second slide though. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

Firstly, you're using an old version of DMS, please update to the latest version. As we can not provide support to users running out of date products. Also, the link to the site you provided above, just gives an error. Can you provide a correct URL please.

Also, can you provide a screenshot of what it is you're adding to the QuickSlider please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pcorey

I'm currently using 2.1.6.1 with no further updates available. Is there something I'm not aware of here? I can see how it might appear that my site was built in Platform Pro or an earlier version.

http://simsburylandtrust.org/site

 

slt_screen_capture.jpg

 

themes_capture_01.jpg
 

themes_capture_02.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Please download the PageLines updater plugin from your PageLines Account. Once downloaded, installed and activated, you will be prompted to update to the latest version.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pcorey

I've had that one installed all along.

plugins_screen_cap.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
pcorey

Here is what I have available in my account. Look at last screen cap. My plugin version matches what's available.

pl_account_01.jpgpl_account_02.jpgpl_account_03.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
pcorey

I'm obviously missing something?

 

update_window_01.jpg

 

update_window_02.jpg
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
pcorey

I just figured out that some of my css customization used to move the controls was causing the issue. I'd still like to know what my site isn't up-to-date.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

You're using the latest version, I was confused as you wrote 2.0.6.1. Which isn't the latest version, the latest version is 2.1.6.1, so that minor error threw me off. So if the issue now resolved ?

 


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pcorey

Yah, that was a typo...sorry about that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Is the issue now resolved or you still have the problem ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Awesome, thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×