Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bjs198

Possible customization bug?

Recommended Posts

bjs198
Hey team, Just finished a few updates on the front end of a DMS2 site with WP 3.9, went to the back end of WP, hovered over 'Appearance' and then clicked on 'Customize'... it took me to a DMS2 page advising I'd just installed DMS2, I didn't click on anything and just went back to the front page and boom all my custom changes had been wiped. Luckily I took an SQL backup this morning so I only lost a few edits but is this an expected 'feature'? Might want to double check your end see if it's just me... Cheers Barney

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
What version of dms?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

When you say custom changes what are you referring to ? Section changes i.e. settings and/or custom CSS/LESS CSS ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
bjs198
All the custom css and less, nav bar, header and footer... didnt bother going through the whole site though but that was what i could see.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

OK, I have just added some sections to my test site, i.e. Masthead section, PL Signup, PostLoop, Flipper, Solid Footer and added some custom CSS. The CSS gave the masthead have a red background with white text and the other rule made the Flipper sections images hide using display: none;. I then proceeded to go to the WordPress Admin Dashboard > Appearance > Customize, clicked it which then redirected me to my homepage, where all my templates settings/layout and custom CSS remained in-tact.

 

So I am unable to recreate the issue. Therefore, would it be possible for you to try and recreate this issue again please, but before doing so, disable all active plugins and see if the issue persists.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×