Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tarragon

Buttons in Fixed Navbar

Recommended Posts

tarragon    0
tarragon

- DMS 2.1.5 / Skeleton Child

- Hooker 1.5 

 

I have searched the forums and am just lost on this. Using Hooker I add a hook to navbar_after_menu.

[pl_button type="link-color" link="#" size="large"]Button Text[/pl_button]

 

Nothing is showing in the navbar.

 

- I have tried a simple 'hello world' and other hooks (ex: before search).

- I have added a php enable in wp-config and tried adding the above PHP code

 

Am I missing something? Should I forget about the Hooker plugin?

Do I need to do the hook manually (if so I have a bit learn up on).

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

Working for me and I just copied and pasted your code. It is most likely, that you're using Navi instead of NavBar.

 

https://cloudup.com/co-h264WsIt


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
tarragon    0
tarragon

That would be it. The default DMS comes with navi.. Changed that section to navbar and it is fine. Thank you!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      Navbar Broken on All Devices When Not Logged Into Wordpress. See screenshots attached from mobile. What is causing this issue and how do I fix? Site is venicepride [dot] org.


    • webmktco
      By webmktco+
      I'm getting the following errors when trying to add hooks:

      Here's the debug info: http://www.stackdental.com/?pldebug=1
      Core, themes, and plugins are up to date.
       
       
       
    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello, 
      I have an issue with NavPro on mobile when the link of the menue is on the same page. 
      Here is my website: http://foundersofthefuture.co
      The isssue comes from the fact that in my menue most of the items send somewhere else on the same page using anchor link (eg. #container_u788888). 
      This works well on desktop but on mobile, nothing happens when clicking on the link. One of the link of the menue of the homepage "France" sends to another page of the website and this one works well even on mobile. 
      I am using the Pagelines framework theme and also used a wordpress plugin (jQuery Smooth Scroll) for smooth scrolling . 
      Thanks in advance for your help and let me know if I need to provide more information. 
      Best,
      Pierre
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi guys. Just now trying out Platform 5. I like the reletive simplcity of the new interface but there are things I'm used to in DMS that I'm not seeing yet in 5. Is there a good manual, documentation, video series about some of the basics?
      In particular, I've got a simple navigation menu, created the standard way in WP menus section with several top level parents, then 3-4 children menu items below a couple parent items. Have them moved to the right to create the standard parent-child relationship but all I see on the page is the parent level items - no dropdown!. So I changed themes from Platform5 to the standard 2015 default theme and now I see absolutely no menu at top, except for the mobile (hamburger?) icon.
      In DMS, one had Navi and Navbar, etc sections and each would work differently and give different results. How do you work the menu system in 5? And how get different results ?
      thanks
×