Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

clodis

Hero nav non change colo in admin mode.....

Recommended Posts

clodis    7
clodis

Ciao, when I change color in site setting , and refresh, the nav bar colo remane grey, but if I log out or use log out firefox the nav bar are changed color, if I retourn log in (admin mode) nav bar have grey color. Any suggestion? Thanks a lot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi clodis

Please, you can verify if you have a cache plugin refresh this.

 


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
clodis    7
clodis

HAllo batman, how are you? Ciao è bello ritrovarti.

Yes of course, some problem in 2 demo sites.....any suggestion?

Share this post


Link to post
Share on other sites
clodis    7
clodis

Esample , this is in admin mode, I have selcted color green and text sized middle, in admin, color is gray, and text size selector is in small position, but in user mode all works fine.

 

heronav%20admin.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
clodis    7
clodis

I resolve, are a conflict with plug in for DMS grid shortcode, if disable it, hero nav works fine if I logged admin mode, if I enable grid shortcode, works fine if I delogged but if I logged in admin mode, non change color and no appear changed size font.

 

Other plug in create some issue: post pins, tabtastic.

 

Actually the behavior is a hiccup, if I disable one of these plug in, the first change with refresc it works, but if I make another change is no longer seen as admin, but only on another browser as the user is not connected then I disable another one of these plug in and history repeats itself, once turned off all, yet it is relocked do not see the changes in admin mode. I do not understand what it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest   
Guest

clodis

 

It could be that you just need to publish your changes or flush your cache.   Unpublished changes will not be seen when you log out.

 

Furthermore, many Hero Nav settings require the site styles to be flushed and regenerated before you will see them.

 

DMS is much better about doing this automatically, but if for whatever reason it isn't working for you, you may trigger this manually.

 

To do this, under Site Settings, go to Resets, and click Flush Caches.  When you refresh you should see the changes.

 

When you enable or disable a plugin, DMS automatically flushes its cache for you, which is why you are seeing it work after doing this.

 

If this is not the case or you're still having trouble let me know.  If this solved the issue for you, please let us know as well :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
clodis    7
clodis

To do this, under Site Settings, go to Resets, and click Flush Caches.  When you refresh you should sn

 

It is  an unconfortable sistem but it works. Sidekick has the same issues ? I want aquired it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest   
Guest

clodis,

 

DMS is supposed to detect when certain setting changes require that cache to be flushed, and do it automatically.  If you aren't seeing the change you're looking for until you flush it manually then that might be the only way for you right now.

 

Sidekick will most likely require the same kind of behavior.  The flush should only really be required for color-related settings.  Sidekick can inherit the same styles has Hero Nav though if you want them to be the same, so in that case changing for Hero Nav will update Sidekick as well.  No extra flush required.

 

I'm going to mark this as resolved.  Thanks for your support!

Share this post


Link to post
Share on other sites
clodis    7
clodis

Benone, thank you for support and suggestion, and for this Plug in, is the best nav bar for DMS, Ciao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • vikzee
      By vikzee+
      Hero Nav 1.3
      DMS 2.1.9.3
      Wordpress 4.2.2
      I just downloaded the latest version of Hero Nav from my Pagelines account but when I try to upload it to the plugins page it gives me this error:
      The package could not be installed. No valid plugins were found.
      Plugin install failed.
      So I unzipped the package and find that all it contains is a README file.
      Can you send me the latest version (vikzee (@AT@) yahoo.co.uk) in it's entirety or re-load it to the Pagelines site so people who've paid for it can get the latest version?
      Thanks! 
    • AppLEaDaY
      By AppLEaDaY
      Hello.
       
      I did not personally install what I'm trying to fix. I'm working on a preexisting installation of WordPress and Pagelines.
      But when I arrived the problem was already there: just upon posts displaying in the hero nav main menu I get a "Home" link not working,
      due to a anchor completely missing the href attribute.
       
      I made some tests and I noticed what follows.
      The same problem occurs with every plain link I add that hero menu (not with pages), I mean with links showed as CUSTOM Curiously enough I found in a sublevel a link of that kind, it has somehow back in the past inserted by someone else, no me: it works just like it is supposed to do No problem of that kind in a fixed navigation bar (I tried to enable it) I underscore the mentioned problem occurs only when displaying posts, not with pages.
       
      Any clues? Since I'm afraid it may take a too long time to fix this specific problem, I also ask: could you possibly point to what I am supposed to read in order to do without the hero nav bar and use some other navigation bar in the same place of the template?
       
      Thanks in advance
       
       
      Andrea
    • limelight
      By limelight+
      Hello, I'm having a strange issue with the background of my Hero Nav drop-down being "see through". Can anyone direct me on how to make this solid black instead??  Thank you! 
       
      Site URL: http://multicolores.org/ And there is a drop-down menu when you hover over 'About'.
       
       
    • ScribbleGD
      By ScribbleGD+
      Hi there,
       
      Whenever I make changes to the formatting options in the Hero Nav section of Site Settings such as font base colour it doesn't appear to change the look of my nav bar,
       
      Any reason as to why this is happening? Screenshot attached.
       
      Thanks.
       
      URL - staging.scribblegraphicdesign.com.au
       
      Tim
       
    • webmktco
      By webmktco+
      Evan,
       
      I've had issues with making edits to the Hero Nav settings for a while now.  I've been able to work around the issue, but I thought I'd bring this to your attention.
       
      Do you know why this is happening and how to fix it?
       
      Here's the debug info: http://josephfoxdds.myddsdev.com/?pldebug=1

      WP: 4.0
      DMS: 2.1.1
×