Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fiskaz

Sections becomes unresponsive(Full width)

Recommended Posts

Fiskaz    0
Fiskaz

Hi @Danny/@Martin/@clifford

 

I found that my few pages becomes unresponsive where as few pages are working fine.

this page working fine http://contestraja.com/twitter-mumbai/

 

but my other pages below are not working fine It becomes unresponsive.

http://contestraja.com/twitter-pune/

http://contestraja.com/twitter-delhi/

http://contestraja.com/twitter-bangalore/

http://contestraja.com/twitter-hyderabad/

http://contestraja.com/twitter-kolkata/

 

Also i have not used made any changes in the core files of DMS, not even written any custom code. I have checked by deactivating plugins but the problem still persist.

 

One more important thing when i go to all above unresponsive through DMS they are fine but when i check without DMS editor they are not working fine.

 

Could you please check the issue.

Here is my admin login please make it safe.

username:.............

password:...............

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi Fiskaz

I removed again your username and password, this is a public forum, this is not safe if you publish it.
Please, you change your password.
;)

 


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fiskaz    0
Fiskaz

So how can i post safe forum? Also can anyone please check my mentioned issue in the post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Your issue isn't related to DMS, the issue is the plugin, widget or custom code you're using. You have placed an iFrame inside a TextBox which really should be used for text and basic HTML. The issue is the iFrame itself, if you remove these iFrames I can guarantee that DMS will function as intended.

 

We can not provide support to third party scripts or code causing issues with DMS.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fiskaz    0
Fiskaz

Hi Danny, I was using iframe previously as well but never get any kind of error. if you check my http://contestraja.com/twitter-mumbai/ link you will see it is working fine but other are not working well.

If there was any issue with plugin and custom code it should also effect my http://contestraja.com/twitter-mumbai/ link as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Then the likely cause is there is something active on those pages, which is causing an issue with your layout. This issue is related to the code you have added, this isn't a DMS specific issue. If you remove the code from the pages that are effective, DMS will work as intended.

The problem is that the code you're using on the effected pages, most likely have either different CSS styling and/or have invalid HTML or HTML errors.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fiskaz    0
Fiskaz

Hi Danny, If you check my evey page i have used the same code for each page. If you see in PREMIUM CONTEST i am using twitter widget and in CONTESTS OF THE DAY I have used fetch tweet plugin which is same in every page. But why i am getting error in other pages not in these pages.

 http://contestraja.com/twitter-mumbai/ 

http://contestraja.com/home/

http://contestraja.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fiskaz    0
Fiskaz

Also when i check through DMS editor they all works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Your issue no relation to do with that topic. Your issue is related to the code you have added, you have added numerous TextBoxes and added HTML to all of them. Your issue is caused by you having invalid HTML on your page(s). You can see this by inspecting the page(s) that have the issue. Your Prune page content is outside the dynamic container, this means HTML you have added has forced that div outside the dynamic container. Which doesn't happen on the Mumbai page.

 

https://cloudup.com/czXd6fms0-H

https://cloudup.com/cpqdR_94mqR

 

Therefore, you're going to need to review your HTML on the pages that issues to resolve it. I have now marked this as resolved, due to it not being a DMS issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      Hi,
      I tried to make a simple change on my opt-in page today by reordering two sections.
      Now they won't save and whatever I do, the same 2 section will be stuck to the top.
      This is a huge problem since it is my opt-in page!
      http://yemoonyah.com/quiz
      (I'm on the latest WP & PL version)
      Thanks.
       
    • Anthony King
      By Anthony King+
      I have to say that I like the Layout and the Template based sections. Some of them are really impressive.
      One of the things that I would like to request though is the possibility of being able to dynamically rearrange the layout.
      An example of what I am talking about is take the Agency Section. It's current layout starts with the
      Splash Module then the Portfolio Module then the Service Module and so on and so forth.
      What would be great is if we were able to move these modules around. I.e have the Service Module first
      then maybe the Splash, and then the portfolio.
       
    • nandorj78
      By nandorj78+
      This discussion has appeared today on the Facebook User Group and we decided to have a vote to know what the users judge more important.
      Let me know which questions you want me to add to the poll.
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
×