Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ndphoto

Mobile site not looking good and Pins...

Recommended Posts

ndphoto

Hi!

 

 so I looked at my page on my phone and then on my spouses phone and it doesnt look good. Is there any way to control the mobile site? 

 

Also, why isn't a pin button showing up on my postpins posts? surely that's the point right? or am I missing a step?

 

Thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmad

What is the site url?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmad

What do you want to change with the mobile version?  If you are wanting the font to scale you will need to use media queries to resize at the tablet and phone break points.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmad

PinIt shows when you hover on the post but you might need to change the z-index.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

The pinit is supposed to display like Jmad mentioned when you hover over a post. To do this on an iphone or similar device you simply click on the image, then the pinit button will display.

 

Also, in regards to your sites title, you have used the title field in the section. In my opinion, this shouldn't be used and instead I would use a TextBox or MediaBox to add your title. Which should act more gracefully when viewed on a mobile device.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ndphoto

Thanks Danny (@Mention),

 

I tried it and it seems to be working much better. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem, happy to help.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×