Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ndphoto

Trying and Failing with Google fonts

Recommended Posts

ndphoto    0
ndphoto

Hi! So I'm fairly new to all this, but also not a complete bumbling idiot. I have followed the instructions that I have found on your site about google fonts but am unable to get them to work. I am assuming that there is some code I am lacking or unaware of, but I thought it was integral with the DMS Professional Tools plugin. Please let me know the process and how to get this thing up on my screen! Many thanks. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi ndphoto

 

Please, you can go to PageLines Pro and click at "enable google fonts"

http://screencast.com/t/nT1dzXnNCWh

 

then you go to Site Settings > Typography 

http://screencast.com/t/J9y290Yyeul

and you can see it.

 

Please remember to flush the cache if you have a "cache plugin" installed.

;)


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
ndphoto    0
ndphoto

ok, so it seems batman, that my header fonts don't change no matter what font I put in there. I think I got the other fonts to work, but it's the header fonts that are the issue mostly! :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
ndphoto    0
ndphoto

ok. so I flushed the cache and that seems to have done the trick! Many Thanks!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

HI ndphoto

No problem, I´m glad to help you !

;)


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved, we appreciate it.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×