Jump to content
  • Similar Content

    • jDub
      By jDub
      Hi there,  I've been trying to add social media links (facebook, linked in, twitter and Google + to the top menu bar on my site, http://www.stjohnsmith.ca/ but have had no success at all.  I've even tried to add font-awesome icons and it just shows a blank square.  Any help would be appreciated.  Thanks.
    • tforasiepi
      By tforasiepi+
      Has anyone been able to get the Social Media icons to show up in Impulse or SocialLinks sections?  I read the Reference and gave it a try.
      "Icons
      Enter Icon/url pairs. Format each entry on a new line, in the format:
      facebook http://www.facebook.com/pagelines
      twitter http://www.twitter.com/pagelines
      Icons are displayed to the right of the section."
      I've tried replacing "facebook" with a link to an icon.  I've replaced the pagelines Facebook link with mine.  But neither shows an icon or link.  I've also tried putting them in brackets.  I must have the format wrong.
      Can you help?
      Thanks!
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      I have been trying unsuccessfully to center my social media bar that I embedded into an "embed" section. Regular text and links are centered based on the alignment setting of the section but I can't get the social icons to center. Any clue what CSS snippets could do the trick?
      Site in questions: www.michaelkummer.com
      Thanks
      Michael

    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
×