Jump to content


This topic is now archived and is closed to further replies.


Media Box HTML Bug?

Recommended Posts


My company is trying to remove any email links/text to reduce the spam load, so we've been replacing them with images across our website. We had previously used a SimpleNav section for our footer menu, but are now replacing it with a Media Box with HTML, to accommodate for adding the image.


However, when we add in the code, it works fine, until the page is refreshed. Once we refresh the page, it gets all wonky and out of line.


Here's a screencap of the footer before refreshing:



And here's the footer after refreshing:



Here's a DropBox link to a .TXT file of our code for this footer:




Share this post

Link to post
Share on other sites



I have already replied to another topic where you asked this question. The issue you have is, especially if you're actually seeing HTML when you view your site, is your HTML isn't valid, it has errors which is breaking the code. You will need to review your HTML code for these errors and resolve them. Once your code is valid, you shouldn't have any problems with seeing the actually HTML code.

Please search our forums, before posting!

Share this post

Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please?