Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kevinpaffrath

Disappearing Header

Recommended Posts

kevinpaffrath    1
kevinpaffrath

Hi DMS'ers,

 

I'm running into a problem at www.MeetKevin.com where the header disappears after a certain amount of time editing. If I leave the site alone, it's fine. As soon as I edit for 30 minutes or so, it randomly disappears. 

 

I'm referring to the first masthead and media box on the front page at the top. The canvas stays, but these two elements just completely disappear. The problem recurs frequently. I've put the data back in about 7 times now.

 

Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi Kevin,

 

Like your other topic, would it be possible for you to first, disable all active plugins and see if this resolves your issue. If it doesn't can you record the issue, so we can see if first hand, you can use either Jing or QuickCast, both are free apps.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
kevinpaffrath    1
kevinpaffrath

Hi Danny, 

 

I've attempted to disable plugins on this issue, but the problem still occurs. It's not something I can video, because I don't know when it will happen; it's totally random. It's quite strange. Simply: the masthead and media box disappear. That's it. As if someone hit delete on them.

 

It happens after a period of editing the site. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Can you enable DMS debug mode please so we can see your debug info ~ DMS Toolbar > Site Settings > Advanced.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      Hello,
      I have an older site that was built using PageLines several years ago (prior to the release of DMS). I wanted to leverage some of the power of your new PL5 plugin but the theme prevents be from adding any generated custom sidebars to the theme (through the drag and drop interface) and does not allow me to add any PL5 sections/containers/etc to the header or footer. Is there any way to easily override that or am I stuck only using PL5 in the content areas of the site?
      Thanks so much for the help!
    • JP
      By JP+
      Hello,
      How can you set the translations with platform5, the parts that are not in pages or posts? Texts and images…
    • romanondrasek
      By romanondrasek
      hi all, I have some trouble using PL5 on my site. 
      I used plugins for event calendar (event on) and plugin (timetable responsive scheduler for WP) for schedule (classes) in the gym.
      The problem is, that post from this 2 plugins are shown without menu in header and footer. (I setup header and footer) in the page editor for all type of page. 
      When I create a lesson, it creates posts with slug (I have a slug "lekce" & event for events).
      I try to edit the post with PL editor, but editor is not opening on the post.

      Do you have some idea where should be some problem? Thanx so much.
      here are links for the sites :
      site with schedule :
      http://www.myfit.cz/rozvrh/
      site of one of the class (pilates)
      http://www.myfit.cz/lekce/pilates/
      site with calendar :
      http://www.myfit.cz/kalendar/
      7 side with one event from the calendar :
      http://www.myfit.cz/event/pilates-instruktor-akreditovana-licence/?ri=1
      when I have my site on DMS2 it was working :-(
       
       
    • Barnaby Skinner
      By Barnaby Skinner+
      Hey team,
      Really simple question: where would I add code to a specific page header? I can see in the settings I can add code to the global header, but can't see how to do it for a single specific page. It's related to facebook pixel tracking
      Cheers
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
×