Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

primetime

Postpins Title

Recommended Posts

primetime+    2
primetime

How do I center the title in the Postpins section? See attached.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires+    258
Aires

Hi,

use this <center>your title here</center>

 

~Aires 

  • Like 1

ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
primetime+    2
primetime

Thank you, that works.

 

I just noticed a problem.  The words in the title of blog posts get cut-off to the other line when it is too long instead of starting a new line right away in Firefox and Safari. It works fine in Chrome. 

 

Open the below link in Firefox or Safari and you will see.

http://www.pagelines.com/postpins/

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

Your topics original question has been resolved. Therefore, in future please create a new topic, if you encounter a new issue.

 

To resolve your word break issue, please enable the Browser Specific CSS in the DMS Pro Tools plugin, once active add the following to your custom CSS:

 

body.firefox .postpin {

    word-break: inherit;
    -moz-hyphens: auto;
    word-wrap: break-word;
}
 
Also, the content you have in the Inline styling classes field and Styling classes field, isn't valid. Therefore, you're going to need to remove them.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
primetime+    2
primetime

Hi,

 

It's still not working. Also, can you help me fix it in Safari and IE also.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Can you provide a link to your site so I can check this myself please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Try the following:

 

#site .postpin {

-webkit-hyphens: none;
   -moz-hyphens: none;
        hyphens: none;
}

 


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
primetime+    2
primetime

It works, thanks Danny.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×