Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nadielp

Specify font for post titles in Masonic

Recommended Posts

nadielp

Hi,

 

I need help setting a specific font for the post titles in the masonic post display. I have been poking around but I do not see how I should "address" the section with CSS. I worked it out to this: .masonicu89tv02 h4 .pl-grid-text }

font-family: "Oswald”;} 
But that seems to simply mess up the display and not actually change the type...
Any help would be appreciated. The site/page is http://nela-pow.org/archive/
 
Thanks,
Daniel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Hi, 

You can do this by creating a class like I did below and and add the class to the custom class field inside the masonic gallery 

 

.crazy46 h4 {
  font-family: fantasy;
}
 
in the case above i would add crazy46 to the custom box.
 
hope this helps
 

ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
nadielp

Thanks Aires, I am going to give this a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nadielp

Update on this: I tried Aires suggestion and it changes the body copy for the excerpt...but not the title aka the grid-text. I wish to keep the body copy set to the default and only wish to have Oswald for the title...Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nadielp

Hi Everyone,

 

I have tried this too but it does not work on the post title:

 

#site .section-masonic .pl-grid-content fix {
  font-family: oswald;
}
  
Thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

You are over complicating it ;)

 

.pl-grid-text h4 {
    font-family: Oswald;
}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
nadielp

Thanks for the reply Simon...here's the issue though it isn't the Masonic header are (I have that suppressed) it is the actual post title that I am trying to change. Thanks, Daniel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

And thats the only bit my snippet of code changed

Share this post


Link to post
Share on other sites
nadielp

Holy crap...my apologies Simon! I just reapplied it and I can see that it works now. I have been having a couple issues with the custom CSS not always working when I first add it...as well as some issues adding it (but that's another story. When it didn't appear the first time I thought the CSS was attempting to set the header area. It is now working and I am a very happy but embarrassed individual. I also have been picking out snippets of code all day and probably a bit burnt out at this stage...I appreciate your help and patience on this.

 

Best Regards,

 

Daniel

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • stijnxo
      By stijnxo+
      The Filtering of categories in the Masonic Gallery refreshes back to ALL categories when the DMS Revslider loads a new image?
      Anybody any idea? See Artists Category refreshes back to ALL when the DMS Revslider with images on the top loads a news image on http://www.18hrsfestival.nl/
    • Susan
      By Susan+
      I have three items in my Masonic section. I would like them to center on the page. Here is the page on my staging site. What is the CSS code to do this? I don't see another option to handle this.
      Thank you.
       
       
    • Susan
      By Susan+
      Please tell me how to remove the date on hover from the Masonic section. The dummy for this page is here.
      An older post here showed the following for it (below) but it does not work (anymore?).
      #site .pl-center-cell .metabar { display: none; } Thank you.
       
       
    • MissT
      By MissT+
      Hi there, the Filter By option within the Masonic section isn't working when a custom post type and custom category is selected.  If you swap to normal posts and categories then it works but sadly not with custom post types and custom categories.
      All posts are shown but when you click on the categories all posts disappear even though posts do have these categories. When you click All all the posts come back. I've tried this on two different websites with the same result.
      Many thanks in advance.
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
×