Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BentleyD

Navi Menu not allowing drop down on hover

Recommended Posts

BentleyD+    2
BentleyD

Hey Guys,

 

I'm working on WebsiteAlright.com and having trouble making the drop down work upon hover. I have customized the section by selecting the menu hover drop down and it has no effect. At the moment, I have it on click drop down so my clients can see it in action, but we'd prefer to use hover, but again it does not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi BentleyD

Please, you can try to deactivate all your plugins, specially

"WP Ultimate Search"

"Ubermenu"

and you see if the issue is resolved.

 


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
BentleyD+    2
BentleyD

That solved it! Thank You! batman

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

No problem, I´m glad to hear this


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • decmech
      By decmech+
      Hey Guys,
      Having some issues with the dropdowns for the Navi in DMS. For some reason I can't have any more than 2 levels in the dropdown. The cursor is hovering over RPAS Training (and the arrow to indicate more is visible) but no matter what browsers, it never shows up. Also inspecting the HTML shows that the additional fields are not there.
      I have inspected the PHP and cannot see anything that is limiting the number of levels. Any assistance to get the additional levels showing would be great.

    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi guys. Just now trying out Platform 5. I like the reletive simplcity of the new interface but there are things I'm used to in DMS that I'm not seeing yet in 5. Is there a good manual, documentation, video series about some of the basics?
      In particular, I've got a simple navigation menu, created the standard way in WP menus section with several top level parents, then 3-4 children menu items below a couple parent items. Have them moved to the right to create the standard parent-child relationship but all I see on the page is the parent level items - no dropdown!. So I changed themes from Platform5 to the standard 2015 default theme and now I see absolutely no menu at top, except for the mobile (hamburger?) icon.
      In DMS, one had Navi and Navbar, etc sections and each would work differently and give different results. How do you work the menu system in 5? And how get different results ?
      thanks
    • Kedark
      By Kedark+
      Hi,
      how to set the menu navi:
      - The background color when you expand a submenu,
      - Background color on mouseover,
      - The color of the text,
      - Width of submenu
      Please help, nowhere in the forum I have not found the answers to these questions ..
      Regards
      RKA
       
    • triggerfish
      By triggerfish+
       I have setup the Navi (content width) to show the burger icon for my menu system (desk and mobile).
      It works great..displays only the Burger..BUT ONLY when on the Default Menu (which is not a real menu, but some random selection of pages).
      As soon as I select the MAIN Menu in the Navi settings it suddenly displays all of the menu items...which I don't want.
      The domain is not pointed yet..it is at 162.219.161.131
      If you know how to trick your computer the website is here... http://phw-homes.com/home-dms-2


    • balfred1345
      By balfred1345
      null When I tested Search using the search field in Navi, it throws the error as shown in pastebin: http://pastebin.com/DJ079bmy
      Is there a fix for this? If there is no fix, can you please tell me how to disable search in Navi?
      Thanks,
      Bruce
×