Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

davidcosgrove

DMS 2
Image size problems - height is getting squished

5 posts in this topic

I'm having a problem with images displaying properly - I have disabled lazy load images.

 

Here is a screenshot of the dashboard, image inserts fine - http://www.borntoleaddoc.com/001.jpg

 

This is what it looks like when I view it - http://www.borntoleaddoc.com/002.jpg

 

I've even gone so far as to hard code a table and the height still gets squished.

 

This is happening with any images I try to simply embed in page content - and I have a lot of them to embed.  Please help.  Thanks.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Update - I've reinstalled WP and the problem persists.


Share this post


Link to post
Share on other sites

HI,

 

Can you please disable you maintenance plugin so we can take a closer look.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Danny,

 

I figured out that I erroneously had this in my DMS LESS Fallback section

 

.pl-content img {
    max-height: 160px;}

 

I thought I needed this as well so the top logo height could be increased. 

 

This is what I have for the logo section now:

 

.section-navi .navi-container {
  height: 160px;
  padding: 7px;
}

 

Once I removed it the images displayed correctly again.  Thanks so much for your help!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please?