Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jmad

Scroll Slider in PinsPro - Second Button not displaying

Recommended Posts

jmad+    80
jmad

On test build msdbuild.flywheelsites.com (flywheel furtive-music) I have the scroll slider installed but button two isn't showing up.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

HI,

What settings have you used, can you provide a screenshot.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Looks like a bug, isn't working for me either. I have reported this to our tracker.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmad+    80
jmad

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmad+    80
jmad

Any fix coming soon?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Houston Haynes
      By Houston Haynes+
      Hey folks - I'm trying to get right of some 'dead space' at the bottom of the page in the Material Theme. (see attached) Those two gray lines have an "Edit" button in between them when the browser has a login cookie for the site. Here I created a screenshot from a browser session that doesn't have context for my main login, so you can see that the "Edit" indicator is gone, but the bars and the space it occupies still remains. Can someone help me isolate this so I can make it *completely* disappear? Thanks.

    • jennajonesdesign
      By jennajonesdesign+
      Hi Guys, 
      I am still using DMS. I am trying to use Pins Pro. I have tried installing it on my clients site as well as the demo site we have and I get an error each time. 
      It says:
      Unpacking the package…
      Installing the plugin…
      The package could not be installed. No valid plugins were found.
      Plugin install failed.
      I also tried uploading through FTP. 
      All the files are upload and now it say this under "DropIns"
      db-error.php Custom database error message.
      I did re-download from my dashboard to make sure it was the latest version. I also tried unzipping, and then zipping up the sub folder inside. None of this has worked. Any ideas?
       
      Jenna
       
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • Fabio
      By Fabio+
       
      Good morning , I can not fix it we Canvas Area and Highlights . When I go to them to put on a page and Dovo I go to another page to put Id not to make visible the part automatically makes me disappear also all on the page that I want to see ..
      You can help me solve this problem?

      Thank you!
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
×