Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fabienfons

BLANK PAGE IN DMS MODE

Recommended Posts

fabienfons+    5
fabienfons

Hi,

 

I installed iblog pro 6..

it was working...until i try to active social link in the footer..

Until that moment, in dms mode (chrome or safari with chrome mode), the page is blank !!!

I can't see anything....

 

  • If i come back with safari, i can admin the website, but not in dms mode..
  • I tried to disable every plug-ins but it don't change anything..
  • I wrote a css custom code, but i don't know how to delete it (it doesn't work in the wordpress admin panel...)
  • I tried to re upload blog pro but it is the same...
  • If i come back in DMS 2 theme, it works but not like before, i've lost the share bar, social links, Facebook all in one...

 

Please HEEEEELP...

Share this post


Link to post
Share on other sites
fabienfons+    5
fabienfons

It was because of the social inks section...

 

Now it work, but : 

  • Impossible to drag and drop the social links section
  • Paleness DMS is always beeing saving, it's turning and turning and turning... (when i refresh, it's ok, but paleness is still saving....

Share this post


Link to post
Share on other sites
fabienfons+    5
fabienfons

Please help, i can't upload images...

Share this post


Link to post
Share on other sites
fabienfons+    5
fabienfons

It's ok, it works...

I just modified config.php to switch off debug PHP.. :))

Conclusion : 

 

Social links doesn't work with iblog pro 6 for the moment !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×