Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

macwade

My site is not loading correctly in Safari

Recommended Posts

macwade

I just checked my site today in Safari and it isn't loading the theme, just the content.  I don't know why or how to fix it.  It was working fine yesterday.

 

I attached links 2 screenshots, one in Chrome and one in Safari.

 

http://kingsimage.com/Screen%20Shot%202014-07-14%20at%201.29.20%20PM.png

 

http://kingsimage.com/Screen%20Shot%202014-07-14%20at%201.29.25%20PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
CSS file is empty. Login and click the flush button under resets menu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
macwade

I tried that and it is still not working

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

It isnt just safari Your css file is blank. try deactivating the plugins and hittng the flush button again, something caused a less compile error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
macwade

it is happening again and I tried deactivating the plugins and hittng the flush button again. but nothing is happening

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

You are using the 'alternate css urls' setting, have you tried turning that off?

Share this post


Link to post
Share on other sites
macwade

yes I did. it is off now

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

PM me a login if you like, i'll take a look.

Share this post


Link to post
Share on other sites
macwade

I sent you a login. were you able to login?

Share this post


Link to post
Share on other sites
macwade

it looks like it is fixed!! thank you

 

what was the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

I disabled all the plugins, its got to be one of those plugins causing an error somewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
macwade

thank you so much

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
macwade

The same issue is happening again with my site.  The login I PM you before is the same.  Can you please help me fix it.  My client is really pissed at me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

The same issue is happening again with my site.  The login I PM you before is the same.  Can you please help me fix it.  My client is really pissed at me.

 

Al I did before was login and disable all your plugins, problem was fixed. Its a 3rd party plugin causing the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×